Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: "Największy" Samsung Pro815 - SLR-like :)

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    A Canon Ci się źle nie kojarzy? Przecież też drukarki, skanery, xero, projektory, faksy, kalkulatory...
    Poza kalkulatorami wszystko nadal ma cos wspolnego z obrazem...

Jak mi ktos mowi o samsungu, to mam skojarzenia z piecykomikrofalowka z domu a nie aparatem. A juz napewno nie dobrym aparatem. Przetwarzanie zywnosci a przetwazanie obrazu nadal jest dosyc daleko

A Canon?
    http://www.pbase.com/vthian/athens_o..._2004&page=all < tutaj nie maja samsungow...
    ...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    A Canon Ci się źle nie kojarzy? Przecież też drukarki, skanery, xero, projektory, faksy, kalkulatory...
    oraz papier do drukarek

Uzależniony
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No ludzie już przestańcie. nie wierzę żeby Canon. sam robił jeszcze papier.Robi to pewnie a może raczej na pewno jakiś inny producent a Canon przykleja swoje etykietki. (Albo jeszcze inaczej ten producent sam na zamówienie przykleja te etykietki).

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

Ale Samsung z obrazem ma dużo wspólnego, bo ma doświadczenie w TV, monitorach, LCD, kamerach itd.
    Poza tym może zrobią kiedyś dSLR'a z wbudowanym odkurzaczem, coby nie było kurzu na matrycy
    Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...

SyncMarek
    Guest

Domyślnie

Ale byście się zdziwili po rozebraniu waszych puszek, ile elektroniki jest od Samsunga! I to dobrej!

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SyncMarek
    Ale byście się zdziwili po rozebraniu waszych puszek, ile elektroniki jest od Samsunga! I to dobrej!
    LCD od sony ;>

A tak BTW to ja nie ufam juz Samsungowi po tym jak moja komorka sie zepsuła (wybierała losowo ktorego SMSu nie chciała wysłać), Discman mi sie zepsuł (po 5 dniach uzywania akurat jak jechałem na wakacje :/ ) no i mojemu ojcu tez komorka z samsunga sie zjeb....
    Ja juz nic z tej firmy nie chce :P

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SyncMarek
    Ciekawe kto robi ekraniki LCD w Canonach? Może się przykładowo okazać, że właśnie Samsung.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

sony (precz)
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Canon coraz wiecej elementow sam sobie wykonuje... Juz dawno tlucza obudowy i wiekszosc elektroniki (zreszta w wywiadach sie tym bardzo chwala )...
    Ostatnio Canon pracuje nad rozwojem oledow, wiec i tutaj nalezy sie spodziewac ze juz w nastepnej puszce (albo niewiele pozniej) pod napisem na obudowie bedzie drugi taki sam na wyswietlaczu zamiast jakiegos sona
    ...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów