Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Zwiększenie wydajności PS

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MalFunkTion Zobacz posta
    rozmowa o macOS`ie to wlasnie rozmowa o komputerach apple, chyba ze chcesz propagowac tutaj piractwo. powyzsze oprogramowanie jest scisle powiazane z urzadzeniami tej firmy i pod nie pisane, nie mozna go legalnie instalowac na innych komputerach
    no wlasnie do tego probowalem dojsc. bo bebechy w srodku to obecne Makowki maja te same co PC, tylko, ze trzeba za nie duzo wiecej zaplacic.

a co do pisania pod konkretny hardware i niekompatybilnosci - jak sie upre to zainstaluje to w domu na PC i sprawdze. nie zebym bardzo tesknil za systemem z latajacymi pieskami, bo i w XP tego mam za duzo, ale z ciekawosci

Cytat Zamieszczone przez MalFunkTion Zobacz posta
    inplus osx. poza tym sam po czesci odpowiedziales sobie czym sie roznia te systemy - sam powiedziales o wiecznym uzeraniu sie z utrzymywaniem czystosci systemu, defragmentowaniu (omg... juz nie pamietam jak to sie robi :P) i innych wrzodach na tylku zeby tylko system potrafil dzialac .... w osx odkad na nim pracuje nie robilem nic.... swoja droga ciekawe gdzie podzialem plyty z systemem, od kupna nie wyciagalem ich z kopert & "co to jest format c:" ?
    alez ja nigdzie nie uzylem slowa "wiecznym"? napisalem tylko o potrzebie utrzymywania porzadku, bo Windows (dzieki bogu nadal) nie robi wszystkiego automatycznie. w Uniksach tez wiele rzeczy nie dzieje sie automatycznie i wcale nie uwazam tego za wade. a wrecz odwrotnie. ale to akurat ja, bo naleze do osob, ktore nie czuja sie zastraszone faktem, iz system/komputer wymaga troche uwagi i doczytania.

oba systemy, Mac i Win maja swoje wady i zalety. natomiast nazbyt czesto slysze nawiedzonych makowcow ewangelizujacych innych bajkami o PC/Windows i szafujac mitycznym argumentem o mega-lepszej stabilnosci MacOS. i ja tylko do tego chcialem sie odniesc
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 11-07-2008 o 14:24
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    nie zebym bardzo tesknil za systemem z latajacymi pieskami, bo i w XP tego mam za duzo, ale z ciekawosci
    A co to???
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ale to akurat ja, bo naleze do osob, ktore nie czuja sie zastraszone faktem, iz system/komputer wymaga troche uwagi i doczytania.
    oba systemy, Mac i Win maja swoje wady i zalety. natomiast nazbyt czesto slysze nawiedzonych makowcow ewangelizujacych innych bajkami o PC/Windows i szafujac mitycznym argumentem o mega-lepszej stabilnosci MacOS. i ja tylko do tego chcialem sie odniesc
    I tu się mylisz. Ale nie chce mi się wyprowadzać Cię z błędu, jeszcze i mnie nazwiesz nawiedzonym...
    Co do zastraszania dot. uwagi i doczytania to nie mam na to ani czasu ani ochoty. Komp ma działać i już.
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 11-07-2008 o 14:37 Powód: Automerged Doublepost
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów