Moris,
Zdjecia dzieciaka swietne :-) Bedzie mial maluch doskonala pamiatke na przyszlosc! Momenty uchwycenia - doskonale! :-)
pozdrawiam,
Amber
Moris,
Zdjecia dzieciaka swietne :-) Bedzie mial maluch doskonala pamiatke na przyszlosc! Momenty uchwycenia - doskonale! :-)
pozdrawiam,
Amber
Wind i ...ciągłe wydatki...
Moris, bardzo ładne! Kąpielowa wcześniej mi umknęła a jest super.
Fajnie, że coraz więcej dzieci się na CB ujawnia.
numer dwa z ostatniej serii to numer jeden ;-) super kolorki etc.
gra i buczy bebop
W związku z nieudolnymi próbami zmierzania do technicznej doskonałościproszę Was tym razem o ocenę typowo techniczną ( jak to ktoś kiedyś napisał "bez zbędnych emocji" ) poniższej fotki (zwłaszcza WB - zmieniłem monitor). Temat nie za bardzo lubiany ale na śląsku warunki wciąż nie sprzyjające
Ostatnio edytowane przez Moris ; 24-03-2006 o 09:59 Powód: [Moris] Od strony technicznej ...
Nr 2 wizualnie podoba mi się bardziej.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Dwójka bardzo fajna, jedyne co przeszkadza to "lecący" słup po lewej. Ale rozumiem że coś musi być "po skosie" - chyba że zastosujesz PS lub szkło TS-E.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
2-ka rzeczywiscie ciekawa, ale jak dla mnie masz przede wszystkim jakiś dar do fotografowania dzieci. Potrafisz wychwycić najciekawsze chwile. Ja u mojej córy widze wiele ciekawych "kadrów" ale prawie zawsze bez aparatu. Jak już się zabieram do zdjęć to albo się spóźniam albo przestaję widzieć![]()
Ostatnio edytowane przez Moris ; 07-04-2006 o 23:43