Niebieskie kwiatki bomba, "wyłażą z monitora" Takie zdjęcia określam mianem : "ze świetną plastyką" pozdr.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Dawno nic nie zapodawałem ... a że w tej tematyce stawiam pierwsze kroki to poproszę o konstruktywną krytykę :-|
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
... nie jest to co prawda Bora-Bora a nasz Łukęcin ale może komuś przypadnie do gustu nasz piękny Bałtyk we wrześniu.....
... ja polecam choćby z powodu spoorej dawki jodu jaką zaaplikowaliśmy w nasze płuca :-o
Ale ładnie!
1 i 7 - bardzo.
Wolę tu jednak kadry poziome.
Kwiatki - cud miód.
A może więcej klimatów wędkarskich masz?
Dzięki Reno ... wędkarskich ... hmm proszę bardzo: http://www.fotomoris.com/priv/gallery/index.php?list=7
Moris - prawie wszystkie (oprocz jednego chyba)Twoje kady to kadry połówkowe.
Popelniasz ten kardynalny błąd z upartością "cyklu silnika spalinowego"
Nawet pionu nie oszczędziłes. Polowa i szlus.
Moris - nie fotografuj tak.
Zwroc uwage jaką monotonnośc wprowadzasz takim kadrowaniem.
Naprawde kłóci się to z zasadami podzialu i ogolnie jest "ciezkoodbieralne".
Straszliwa beczka w obiektywie powoduje, ze ci sie horyzont wygina... a tak nie jest. Mozna to skorygowac w PS jednym kliknieciem. Troche zaangazowania.
Z krajobrazow to jedynie 3ka. IMO w takich rodzajach zdjec jest potrzebne oprocz moza i plazy jeszcze to cos co mogloby przyciagac uwage. U ciebie (poza 3ka) jest pusto! To znaczy moze i plaza ok ale tam nic poza tym w tych fotkach nie przyciaga uwagi. Jakies glazy/skaly, wlasnie konar (jak na 3ce) itepe, itede ... Dlatego IMO sa takie bez emocji.
A jodu gratuluje i zazdroszcze - jestem rowniez zwollennikiem Naszego morza na wczesna wiosne lub jesien.
pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"
Dawno nic nie popełniałem a raczej nie umieszczałem na CB ... więc dziś można sobie po mnie pojeździć gdyż był to mój debiut na Międzynarodowym Festiwalu Tańca.