Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: CZyszczenie matrycy w Poznaniu lub okolicy GDZIE??

Widok wątkowy

mindnever
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich, a ja sobie w swoim 450d sam czyściłem matryce parę razy i jest czyściejsza niż ze sklepu na f32 ciezko sie czegoś dopatrzeć a na f22 nic niema matówkę też czyściłem na początku miałem parę pyłków i przetarłem patyczkiem no i lipa, sie tak zasyfiło że szok ale postanowiłem ją wyciągnąć i czyściłem chyba z 4 h i został mi jedynie jeden brudek mało widzoczny blizko krawędzi kadru ale jest to juz wtarty brud miedzy ścieżki matówki da sie to jeszcze wyczyścić ale po co? można porysować a to juz do kitu będzie, jedną rysę zrobiłem niestety w rogu ale lekko widać ją pod ostre światło a tak to wcale myślałem że trzeba będzie oddać do serwisu bo matówka do wywalenia ale jednak wszystko sie da, jak ktos niepotrafi albo sie bardzo boi to niech zrobi ktoś kto się zna w serwisach nie zawsze robia dobrze bo powiedzą ze do wymiany a matówka kosztuje troche, taksamo filtr na matrycy jak by ktos chiał wiedzieć jak i co to pytać może za niedługo porobie foty jak i wytłumacze pokoleji
    Ostatnio edytowane przez mindnever ; 22-01-2009 o 14:18

Uprawnienia umieszczania postów