WItam.
Gdzie w Poznaniu mogę oddać sprzęt do czyszczenia matrycy.
WItam.
Gdzie w Poznaniu mogę oddać sprzęt do czyszczenia matrycy.
takiego sprzetu nie trzeba utylizowacgrucha do smieci
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
W Pozku chyba kolega z forum - Cichy czysci matryce, matówki...
Pzdr.
:confused
Poratujcie....Gdzie w Poznaniu można profesjonalnie i bez strachu oddać sprzęt do czyszczenia matrycy??????
Ja z Galileusza 8 mam jedno, krotkie i wystarczajace doswiadczenie:
-Dzien dobry, czy mozna u was matryce wyczycisci?
-No ale jak, przeciez aparat jest rozladowany!
-Um....slucham?
-No rozladowana bateria jest, to jak ja mam tu cos robic?
-Przepraszam, ale nie rozumiem...
-Aparat jest na ON ustawiony, to bateria sie na pewno rozladowala, no ale trudno, na za 2 tygodnie wyczyscimy ta matryce.
Zdebialem i wyszedlem. Do dzis nie wiem o co kolesiowi chodzilo z ta bateria, zreszta juz sam termin 2 tygodnie bybly dla mnie wystarczajacym powodem zeby sobie odpuscic. Ostatecznie matryce wyczyscilem gdzies na Wildzie, nie pamietam adresu, ale sprawdze. 3 dni, chyba 80zl, spoko zrobione.
LOL
witam,
mam problem - w moim 5D zabrudziła sie matryca i jak narazie "przedmuchiwanie" jej nie pomaga. nadal widzę na zdjęciach testowych paproszki, które pokazuja się powyżej f.9
czy ktos wie gdzie mógłbym to skutecznie usunąć w Poznaniu? wyczytałem, że ponoc Cichy tym się zajmuje, czy to prawda?
pozdrawiam,
LukaszU
|aparat na zęby|
dzięki za zainteresowanie się tematem, juz sam sobie znalazłem
na Galileusza 8 czyszczą bardzo skutecznie matryce - czekałem tylko 2 dni i kosztowało mnie to 80zł..
LukaszU
|aparat na zęby|
Witam,
czy oprócz "Galileusza 8" ktoś w Poznaniu bezpiecznie czyści bebechy w 5D/10D ?
Z góry dzięki za podpowiedzi.
...
powracam z pytaniem o czyszczenie w Poznaniu? kto, gdzie, za ile i z jakim skutkiem?????
Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo