Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Chrzest bojowy naszej koleżanki :))

Domyślnie Chrzest bojowy naszej koleżanki :))

Witajcie !

Nie miałem odwagi umiescić tego w kategorii wydarzenia - więc ląduje w hydeparku...
    Niniejszym pragnę oświadczyć, ze wczoraj nasza forumowa koleżanka znana tutaj jako fotokor przeszła pomyślnie swój bojowy chrzest robiąc zdjęcia w kościele !
    Dodam udane zdjęcia :-)

Walczyła tym samym ze swoim stresem, nieokiełznanym jeszcze 5D, nowa lampą (aż mi głupio, ze specjalnie dla mnie ja kupiła) oraz tłumem ministrantów i "fotografików" wpychających się w każdy możliwy kadr.

Przy okazji - szacunek za zdjęcia robione przy 1/10 sek ... praktycznie nieporuszone

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

No to gratulacje ! Ale gdzie te zdjęcia ?
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Gratulacje!Mnie też to czeka w połowie sierpnia i im bliżej tym bardziej się stresuje Czekamy na zdjęcia.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Gratulujemy

Mnie chrzest bojowy czeka juz 26 lipca i tak jak Kolega wyzej - im blizej, tym wiekszy stres. Żeby tylko nic ze sprzętem się nie stało

Prosimy o zdjęcia

Domyślnie

Zdjęć raczej nie będzie
    To była prywatna uroczystość i zalezało nam na kilku pamiatkowych "albumowych" ujęciach. Żadna wirtuozeria jak np. zdjęcia ślubne, które mają wprawić w zachwyt wszystkich znajomych a sceptycznie patrzącym kolegom fotografom analizujących warsztat i technikę - odebrać mowę

W moich gratulacjach bardziej chodziło mi przełamanie kilku bardziej psychicznych barier które musiała pokonać.
    1) Robisz zdjęcia dla kogoś - jak dla mnie nie wyjdzie trudno, ale komuś, głupio będzie...
    2) Na ujęcia jest mało czasu - ciężko namówić księdza na dubel
    3) Nie do końca opanowana puszka + pierwsze próby z lampą
    4) Wszędobylscy "wpychacze" wstawiający głowę w najmniej odpowiednim momencie :-)

Ogólnie szacunek za to, ze się podjęła. Jak znajdzie ten wątek to jeszcze raz - dziękuję
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez piotrusb Zobacz posta
    Gratulujemy
    Prosimy o zdjęcia
    No dobra... coś Wam pokażemy
    Ale musimy zebrać się kolektywem, wybrać i pozmniejszać...
    Ostatnio edytowane przez Cluer ; 07-07-2008 o 11:06 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar sj_sj
    Miasto
    Mazowsze

Domyślnie

Znam ten ból. Pierwszy fotografowany ślub, i nie wiadomo na czym się skupić, patrzyć w wizjer, czy na parę, zwiększyć ISO czy zmniejszyć, zwiększyć czas czy nie, włączyć lampę czy nie. Uff. Im więcej ślubów się robi tym bardziej to cieszy

Domyślnie

a po co lampa w kosciele? tylko problem i ciezar
    moja jest w serwisie i musze robic bez

fakt, nie jest lekko zrobic fajne zdjecia jak sie mase osob kreci dookola PMlodej

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Niech Agata nie będzie taka skromna i się pochwali
    a nick Agaty jest fotokor1
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów