Jako nowy użytkownik, lecz wielomiesięczny obserwator forum witam serdecznie wszystkich, a chętnych zapraszam do mojej galerii:
www.emfoto.pl
Pozdrawiam.
Jako nowy użytkownik, lecz wielomiesięczny obserwator forum witam serdecznie wszystkich, a chętnych zapraszam do mojej galerii:
www.emfoto.pl
Pozdrawiam.
A chętni poczekają aż wybierzesz coś konkretnego i zamieścisz w wątku.
W końcu to podforum 'Galerie' a nie 'zapraszam na swoją www'.
Przyłączam się do zdania Vitez-a: wrzuć ze 3 foty a będziemy się znęcać
Pozdrawiam
mi sie wydaje czy am wlasnie nie ma wiecej niz 3 fot![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
No i sprowokowałaś mnie do zajrzenia
Rzeczywiście, ogromu zdjęć to tam nie ma. I do tego to długie ładowanie się strony...![]()
Witam,
czy mają Państwo problem z moją stroną?
jak długo się otwiera?
menu z prawej strony nie jest widoczne?
[QUOTE=emfoto;495967]Witam,
czy mają Państwo problem z moją stroną?
jak długo się otwiera?
QUOTE]
Prorolem? Państwo? - nieeee - absolutnie.
Tylko powoli się otwiera, a menu "po prawej" jest hmmmmm mało intuicyjne? - mało widoczne? - cóż może oczy nie te? ://
Pozdrawiam.
01.
proszę.
Oto mój debiut na forum.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
02.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
03.
![]()
Ostatnio edytowane przez emfoto ; 09-07-2008 o 00:43 Powód: Automerged Doublepost
zapraszam do komentowania.
Wiedza o tym jak odbierane są moje zdjęcia jest dla mnie niezwykle cenna.
Szczególnie zachęcam do wyrażenia swojej opinii osoby, które miały tak wiele do powiedzenia po "upomnieniu" udzielonym mi przez moderatora.
Pozdrawiam.
czym robisz te zdjęcia? niektóre wyglądają na duże cropy...alebo mi się coś z oczami poprzestawiało ;p
łorewa...
myślę, że gdybyś jakąś historyjkę dopisał to lepiej by się je oglądało bo tak to ...no są zdjęcia, fajnie...
rozumiem, że to street foto i nie do końca masz wpływ na to co w kadr wchodzi...ale np razi to gniazdko na ostatnim zdjęciu, na ostatnim zdjęciu również razi wybijająca się naklejka społem...to ona jest tematem zdjęcia?
i jeszcze jedno...nie wiem, może ja się nei znam ale troche płasko wyglądają te zdjęcia..jakby brakowało mi wymiaru jednego
Ostatnio edytowane przez Paenka ; 09-07-2008 o 12:37
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się