Piękne dzięki :grin:Zamieszczone przez Diodak
Piękne dzięki :grin:Zamieszczone przez Diodak
Tyle kombinowania zeby reklamki nie bylo?
Ty sobie lepiej zainstaluj dobra przegladarke![]()
...
Teraz dziala dobrzeZamieszczone przez Diodak
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
O kurcze, to bylo niezle! A ja myslalem ze reklamy to sie ubija adblockiem (powtorze za muflonem - jaki baner, ja nic nie zauwazylem?) a nie kombinujac z rozszerzeniami plikow... Jak widac zeby te bardziej nienormalne przegladarki nie wyswietlaly reklam trzeba im podac wadliwy plik html.:wink: Niezle.
Teraz nawet na Macu jest OK :-)
Dziekuje, od razu lepiej sie to oglada :-DZamieszczone przez Diodak
Bo nie mozna przy takim powiekszaniu stosowac wyostrzania na kazdym etapie. Powinno sie stosowac zwykly bicubic a na sam koniec USM na labie.Zamieszczone przez Diodak
Miałeś rację, lepiej wyszedł Bicubic (przy schodkach co 10%) bez wysotrzania. Podmieniłem te pliczki na stronie i zmieniłem opis.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
O teraz wyglada jak powinno bez nadmiernej ilosci pikseli na krawedziach. Ale GF i tak duzo lepiejZamieszczone przez Diodak
![]()
U mnie też się nie otwiera ale z 20D robiłem wydruki 100x70 rozciągając za róg i z zadanym 200 dpi. W druku wyszła rewelka![]()
Coś tam jest do pstrykania