Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Co zrobic z tym 70-200 L f4 w studiu >>?<<

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    polecam wizyte u wrozki, astrologa itd. ewentualnie rzut moneta, poprostu ludzie ci tutaj dobrze radza, ale ty najwyrazniej juz podjales jakas decyzje i tylko szukasz dla niej usprawiedliwienia i potwierdzenia

psychologicznie mnie rozgryzles jak malo kto
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Może byś wymienił to na 35tke, 501.8 i 851.8 i masz wspaniały zestaw do portretowania w studio. Moim zdaniem 200mm na Cropie nie ma zbytnio zastosowania(chyba, że sport, ewentualnie ptaki) , a sama 85 tka już jest wystarczająco długa na plener.
    mam podobnie odczucia, gdyby to byla FF to inna bajka :-) co do szkiel wlasnie tez o tym myslalem o wymianie na dwa inne; ogolnie rzecz biorac mialem na mysli czy da rade robic zdjecia na 70-200 w studiu by byly nieporuszone i ostre? czy musze sie go pozbywac czy jednak NA SCISLOSC da sie to szklo wykorzystac i w studiu? mowie na scislosc bo ma ono wiele zastosowan i dlatego zal sie z nim rozstawac
    Ostatnio edytowane przez rubio ; 09-07-2008 o 19:09 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Hmm, wygląda jakbyś na siłę chciał pozbyć się 70-200. Nie rozumiem dlaczego nie chcesz 50/1.8, przecież to całkiem przyzwoite szkło, a do studia w sam raz i kasa śmieszna?
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul_Man Zobacz posta
    Hmm, wygląda jakbyś na siłę chciał pozbyć się 70-200. Nie rozumiem dlaczego nie chcesz 50/1.8, przecież to całkiem przyzwoite szkło, a do studia w sam raz i kasa śmieszna?
    jest dokladnie na odwrot: nie chce sie pozbywac 70-200 dlatego pytam czy da rade na scislosc nim pracowac w studiu i dlatego prosilem o opis doswiadczen ludzi z pracy tym szklem gdzies w prowizorycznym studiu; co do 50mm 1,8 przekonuje sie powoli do tego rozwiazania;

zadziwia mnie to ze wiekszosc ludzi tu miast odp na pyt pisze wszystko co wie bez zastanowienia czy do ma cokolwiek wspolnego z watkiem czy tez nie ? przede mna nikt nie musi sie chwalic swoja wiedza naprawde nie robi to na mnie wrazenia;

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rubio Zobacz posta
    zadziwia mnie to ze wiekszosc ludzi tu miast odp na pyt pisze wszystko co wie bez zastanowienia czy do ma cokolwiek wspolnego z watkiem czy tez nie ? przede mna nikt nie musi sie chwalic swoja wiedza naprawde nie robi to na mnie wrazenia;
    Wiesz, to jest po prostu pośrednia odpowiedź. Nie zawsze dostaniesz czarno na białym Wszyscy proponują Ci 50-tki, bo to dla mnie (zapewne dla większości również) bardzo optymalna ogniskowa do studia na cropie. O używalności 70-200 pisali już koledzy, więc nie będę się powtarzał. A jeśli brakuje Ci czasu i boisz się poruszenia, to po prostu podnieś ISO
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów