Cynig po prostu trafia w mój gust odbiorcy. Poza tym robi dobre zdjęcia, co widać gołym okiem
Niedługo zobaczysz w wojnie na koty.ale chętnie też zobaczyłbym zdjęcia Ewy...to tyle![]()
Będzie mi miło jak mi wytkniesz błędy, bo jako twórczyni sztuki terminuje od niecałych dwóch lat, jako odbiorca - mam prawie pół wieku doświadczenia
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Kompozycja to raczej aspekt artystyczny, a nie techniczny. Przyzwoita ostrość zdjęć, które autor prezentuje w Internecie jest lekcją do przerobienia z podstawowego podręcznika fotografii i na pewnym poziomie już się nie powinno o niej dyskutować. Wychodzę jednak z założenia, że warto o tym powiedzieć koledze z tego samego forum, bo udawanie, że się tego nie widzi byłoby nieszczere. Zakładam, że każdy autor oczekuje informacji co jest nie tak, bo sie rozwija. A jeśli oczekuje braw, to najłatwiej o nie u cioci na imieninach
No to masz tak samo jak ja - wiem JAK powinno być, ale wciąż nie potrafię tego osiągnąć :wink:dlatego chętnie zobaczyłbym zdjęcia Ewy, bo skoro technicznie jest "obryta"...to może i ja bym coś skorzystał z jej wiedzy bo jeszcze sporo czasu minie zanim bede mógł powiedzieć, że robię dobre zdjecia. Technicznie, bo umiejętności patrzenia sobie nie odmawiam![]()