czy ktos z uzytkownikow posiadajacych Sekonic L-758DR ma go na czestotliwosciach amerykanskich i sprowadzal to z usa poczta? sa jakies problemy na cle z 'niedozwolonymi' czestotliwosciami?
czy ktos z uzytkownikow posiadajacych Sekonic L-758DR ma go na czestotliwosciach amerykanskich i sprowadzal to z usa poczta? sa jakies problemy na cle z 'niedozwolonymi' czestotliwosciami?
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
z usa przysłano mi go z częstotliwościami europejskimi (tak prosiłem, bo takie miałem pocket wizardy)
Jakim prawem poczta czy urząd celny może mi kwestionować częstotliwości?
Nawet gdyby mogli, to watpię by się wdawali tak szczegółowo w kontrolę takich drobiazgów.
Posiadanie nie może być zabronione. Najwyżej używanie. Ciekawe jak by to mieli sprawdzić![]()
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
rozumiem, ze normalnie w takim b&h przy zamowieniu okreslasz jakie czestotliwosci cie interesuja.
a na clo i vat sie zalapales?
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
fakt. widocznie w wyszukiwarce nie zmieniłem jakiejś domyślnej opcji.
kupowałem u niego 2x. Pierw Pockety, potem Sekonica. Wszystko wersje CE.
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Pozwole sobie odgrzac temat. Jaki swiatlomierz polecacie na dzien dzisiejszy. Chcialbym model z procentowym pomiatem swiatla zastanego do blysku.