Strona 35 z 53 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 524

Wątek: R-Strap - rewolucyjny pasek?

Uzależniony
    Miasto
    Bieruń

Domyślnie

Też mogę śmiało polecić R-strapa dual
    Pół sezonu na tym fociłem i zdaje egzamin. Paski to jeszcze nic, ale jak się założy sakwy na obiektywy to dopiero choinka.
    Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5

Początki nałogu Awatar korona-pl
    Miasto
    Kraków, PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    A jakiego masz reportera, możesz coś napisać.Teraz wyszedł model dual-X, dual-rs - są podobne, ale w razie co dual-x ma wszystkie zapinki. Czy jest taki dobry.
    http://www.reporterstrap.com/reporter.swf
    Ja ma pasek na 1 body -> pro-cs.
    Goniłem z drugim aparatem (pożyczonym) przewieszonym przez szyję i wrażenia opisałem powyżej. Jeśli miałbym na stałe nosić 2 body - tylko podwójny pasek...
    pozdrawiam
    Jacek

nie karmię troli...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A ma ktoś może taki pasek -> http://www.sklepfotograficzny.pl/akcesoria/paski/OPTECH-Dual-Harness/
    Bo też chciałabym na dwie puszki, ale boję się tych zapięć. W plecakach idą jeden za drugim...

Początki nałogu Awatar korona-pl
    Miasto
    Kraków, PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez werusq Zobacz posta
    Bo też chciałabym na dwie puszki, ale boję się tych zapięć. W plecakach idą jeden za drugim...
    Osobiście nie powiesiłbym sprzętu za kilka / kilkanaście tysięcy na pasku, który można odpiąć jednym ruchem palca...
    pozdrawiam
    Jacek

nie karmię troli...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korona-pl Zobacz posta
    Osobiście nie powiesiłbym sprzętu za kilka / kilkanaście tysięcy na pasku, który można odpiąć jednym ruchem palca...
    Bez jaj - paski Optecha z takimi klamerkami używa masa ludzi (włącznie ze mną) wieszając na nich sprzęt za kupę forsy i się nic nie dzieje - te szelki niewiele tu zmieniają...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ja osobiście mam obawy (na pewno niesłuszne) do wieszania aparatu na śrubie statywowej z obawy o odkręcenie, a co dopiero na takim pasku z klamerkami :P chociaż może to i wygodne, bo odpinasz aparat i pasek możesz schować w bocznej kieszeni, jeżeli mamy taki zwykły neopranowy

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Przyznam się szczerze, że ciężko mi się przebijać przez te 35 stron:\
    Jaki pasek tj. której firmy będzie najlepszym wyborem? R-strapa nie ma w Polsce jeszcze. Jest QUICK STRAP w foto-tipie, ale szczerze mówiąc to jakość tych produktów do mnie nie przemówiła. Prosty przykład miałem od nich torbę firmy Delta w której klamra odpadła A jakość tego QUICK STRAPa wcale nie była lepsza
    Jak jest z jakością tego reporterstrapa w porównaniu do 'zachodnich' konstrukcji?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dołączam się do prośby: Który pasek najlepszy?

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

nie wiem który najlepszy, wiem że oryginał używam od ponad roku bardzo intensywnie
    (dual strap) i poza jedną wadą ( raz zostawiłem paski w domu na fotelu ) nie ma żadnych śladów używania żadnych problemów (oxydowane karabinki się ścierają ) i nie chcę innych cena 130$ i można rozdzielić i stosować w dwójkę czyli osobno.

Uzależniony

Domyślnie

mama pytanie odnośnie REPORTER DUAL RS, czy jest możliwość ewentualnego rozdzielenia go na dwa niezależne paski? Czy jest to to samo co REPORTER STRAP PRO RS tylko spinane poprzecznym paskiem?

Strona 35 z 53 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów