Strona 21 z 53 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 524

Wątek: R-Strap - rewolucyjny pasek?

Domyślnie

Co to znaczy lekkim ? Jak dokładnie określisz jakim szarpnięciom nie może być poddawany ?
    Szarpnięcia, które mogą wynikać z jego normalnego użytkowania czyli w tym wypadku chodzenia, biegania, małych podskoków (no bo przecież parkour nie wchodzi w grę) przesuwanie po pasku karabińczyka (w nowej wersji dopuszczalne jest spuszczanie po pasku).
    Po drugie o ile próbowałem się dowiedzieć to żaden producent nie podaje w jakim stopniu można szarpać jego paskiem a już na pewno nie gwarantuje zwrotu kosztów za zepsuty sprzęt. Czy to R-Strap, czy Lowepro, czy producenci 'firmowych' pasków, które są dołączane do aparatów.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez checiu Zobacz posta
    Potwierdzam lokalizację Entera - w sklepie Lin-Sznur na pl. Grzybowskim na pewno mają takie linki
    Enter, Checiu - dzięki! Właśnie stamtąd wróciłem. Linka kewlarowa jest. Kosztuje 2zł/m. Reszta zamówiona na Allegro. Czekam na dostawę. Z węzełkami chyba sobie poradzę
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Enter, Checiu - dzięki! Właśnie stamtąd wróciłem. Linka kewlarowa jest. Kosztuje 2zł/m. Reszta zamówiona na Allegro. Czekam na dostawę. Z węzełkami chyba sobie poradzę
    jak już się poskładasz ze swoim rozwiązaniem to podrzuć fotki

Bywalec Awatar checiu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kolaj - a to nie dało rady wszystkiego ogarnąć tam? Ja się zaopatrzyłem w lin-sznurze w tasme, karabinek, a przekladki na proznej - koles podaje lokalizacje - na wzajem z tamtym sklepem

chyba obfoce swoj pasek i tez sie pochwale jak wroce na chate

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez checiu Zobacz posta
    Kolaj - a to nie dało rady wszystkiego ogarnąć tam?
    Można tak, można tak. Maść na szczury. Ja fotografować raczej nie będę, bo po prostu klonuję rozwiązanie Entera z dokładnością nawet do użytych węzłów. Więc to plagiat by był
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Bywalec Awatar Woodland
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czy ktoś w Warszawie kupił taki pasek? Przed zakupem chętnie bym "zapoznał się" z nim osobiście. Jeżeli ktoś zechciał mi pomóc zobaczyć go to prosze o info na priv. Z góry dziękuję.
    Ostatnio edytowane przez Woodland ; 10-01-2010 o 21:07
    Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Kolaj - czekam na opis funkcjonalności
    Woodland - widziałem ten pasek, ponieważ wolę mieć zapas zawsze to wolałem nie sparawdzać wytrzymałości nowego karabińczyka
    ja używam karabinka wspinaczkowego[akcesoryjny Mini-D] zamiast wypinanego tak jak w R-strapie wolę mieć też napis na tym ile wytrzyma a nie że z metra 1Ds utrzymany pół metra nad ziemią
    stąd moje rozwiązanie, jak chcesz mogę ci kiedyś zademonstrować np na giełdzie foto.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ile kosztowałby w Polsce orginalny R-strap z USA?

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_0602 Zobacz posta
    Ile kosztowałby w Polsce orginalny R-strap z USA?
    Kwota , jaką zasłyszałem , to coś ponad 200 zł ( ~250 )?. Jednak gdyby była możliwość sam kupiłbym orginał . Czy ktoś może sprowadzić ?. Posiadam jednak dwa polskie , o których mowa i sprawdzają się .
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wlodal Zobacz posta
    Kwota , jaką zasłyszałem , to coś ponad 200 zł ( ~250 )?. Jednak gdyby była możliwość sam kupiłbym orginał . Czy ktoś może sprowadzić ?. Posiadam jednak dwa polskie , o których mowa i sprawdzają się .
    Właśnie się zastanawiam na sprowadzeniem.

Znajomy leci w przyszłym tygodniu do USA i wraca w pierwszym tygodniu lutego. Chciałem sobie ściągnąć jeden obiektyw, ale w kantorze można kupić okrągłą sumkę $ (zwykle setki) więc musiałbym coś niedrogiego dokupić by dać znajomemu $ do ręki. Myślałem o R-strap, który musiałbym później sprzedać. Z uwagi na problemy logistyczne (zbawa w szukanie kupca, wysyłki itp) musiałbym cosik na tym zarobić, by się chciało chcieć. Gdyby chodził koło 300zł to byłby sens...

Strona 21 z 53 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów