Bakek - "Quick Strapowi" przyglądam się niemal od początku tego wątku. Parokrotnie oglądałem też twoje aukcje, będąc blisko kupienia dwóch sztuk. Ale ciągle mam obawy..
'Dlaczemu'? - Bo wciąż nie wierzę w dostateczną wytrzymałość konstrukcji. Jest nawet takie powiedzenie - wytrzymałość mostu mierzy się za pomocą jego najsłabszego przęsła. Więc z całym szacunkiem - podziwiam cię za kreatywność i pomysł na biznes, ale też prosze cię - nie wmawiaj nam, że to co wypuściłeś było należycie przetestowane:
Ile czasu istnieje ten wątek? Rok. A kiedy po raz pierwszy wspomniałeś o tym produkcie? ...trzy miesiące temu? I nawet jeśli z dużą dozą optymizmu założymy, że "prototyp" stworzyłeś kilkanaście miesięcy temu, to w żadnym wypadku NIE BYŁ ON NALEŻYCIE TESTOWANY. Dlatego że nie uwierzę że nosisz ten pasek pod obiążeniem 8 godzin dziennie przez 7 dni w tygodniu. A tylko takie sprawdzenie wszystkich elelmentów (szwy, taśma, łączniki, chińskie - mniej lub bardziej solidne - karabińczyki) dałoby ci prawo do zadzierania nosa i obruszania się na komentarze innych.
Co więcej - żeby osiągnąć wymaganą powtarzalność w tego typu testach, powinieneś równocześnie sprawdzać minimum 10 identycznych pasków. W tych samych warunkach, pod takim samym obciążeniem. Bo wybacz, ale.. "nie powinno się stać nic złego" kiedy przestrzega się instrukcji - to jedynie Twoje pobożne życzenie.
W takiej sytuacji podważanie opini Twojego klienta (yerzu), i obarczanie go winą za awarię tego przecież niezwykle solidnego sprzętu.. Wybacz - dla mnie to kompromitacja.
Jeszcze kilka dni temu planowałem trochę poczekać, poczytać opinię tych którzy kupili go w pierwszym rzucie, a potem kupić sztukę sobie i swojej dziewczynie. I nawet pomijając awaryjność sprzętu, i pierwszy przypadek "urywki" (szczerze ci życzę żeby na nim poprzestało) w osobie yerzu - zniechęciło mnie Twoje podejście do tematu.
Wybacz to chaotyczne wtrącenie kogoś kto nie ma nic wspólnego z Twoimi paskami. Możesz potraktować to jako trolling, albo klasyczny OT. Ale możesz też spróbować zmienić swoje podejście.
Pozdrawiam
XL