Pewnie chodzi o obwód. Wersja krótsza- 130cm Wersja podstawowa- 120cm Wersja dłuższa- 140cm. Sprawdzałem- spokojnie można nosić także na ramieniu, jednak jeśli ma Pan taki zamiar to lepiej kupić wersję krótszą.
Pewnie chodzi o obwód. Wersja krótsza- 130cm Wersja podstawowa- 120cm Wersja dłuższa- 140cm. Sprawdzałem- spokojnie można nosić także na ramieniu, jednak jeśli ma Pan taki zamiar to lepiej kupić wersję krótszą.
jeśli mogę sugestię:
wiele osób zapewne przywitałoby z radością bardziej dyskretne napisy
albo wersja bez napisów (możecie ją nazwać pro ;])
w sumie ciekawy patent. gdybym miał lżejszy aparat może bym używał - gdy noszę pasek nadgarstkowy i ramienny, ten drugi mi niepotrzebnie lata i zasłania wizjer, a ten wisiałby z dołu
albo napisy tłoczone...
40d + 17-40/4L + 70-200/4L
Przyłącze sie do zdania kolegów: ten napis nie jest estetyczny. Wolałbym nawet zapłacić parę złotych więcej aby nie mieć tego białego, wielkiego napisu.
Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.
Mogę wysyłać także bez napisu, ale tylko w tej wersji. A w następnej wersji napis będzie zmieniony na bardziej dyskretny, taki, który nie będzie się bardzo rzucał w oczy.
chyba wkradł się błąd w długości ...
czyli wersja krótsza - 120 cm
standard - 130 cm
dluższa - 140 cm
?
Niom napisz trochę razi więc dobrze, że można zamówić bez niego
bakek kiedy będzie dostępna najnowsza wersja paska??
o widze cena spadla do 40pln
ale tak po prawdzie to chyba lepiej dac cene 99,99![]()
ale niech ten pasek bedzie naprawde porzadny z jakiegos neoprenu z kieszonka i klamerka ktora choc z wygladu bedzie krzyczala "pro"
narazie to nawet zdjec nie ma na aukcji jak on calosciowo wyglada
Cena jest taka sama- tylko stara wersja była w niższej cenie. Nie zamierzam konkurować z R-Strap'em pod tym względem, mój produkt jest konkurencyjny dlatego, że jest prosty i solidny, a zarazem stosunkowo tani. Jest wykonany z takich materiałów jak tradycyjny pasek do aparatu, który używa 99% fotografów i raczej się na ten materiał nie narzeka. Mój pasek i tak jest wygodniejszy, bo trzyma się go przez ramię a nie na szyi. Niedługo ukaże się więcej zdjęć jak i filmy demonstrujące jego możliwości.o widze cena spadla do 40pln
ale tak po prawdzie to chyba lepiej dac cene 99,99
ale niech ten pasek bedzie naprawde porzadny z jakiegos neoprenu z kieszonka i klamerka ktora choc z wygladu bedzie krzyczala "pro"
narazie to nawet zdjec nie ma na aukcji jak on calosciowo wyglada
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Już jest dostępna najnowsza wersja paska![]()
Ostatnio edytowane przez bakek ; 05-09-2009 o 21:50 Powód: Automerged Doublepost