Pokaż wyniki od 1 do 10 z 524

Wątek: R-Strap - rewolucyjny pasek?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Sprzedali Ci wadliwy wyrób, potem dali coś gratis a Ty zamiast być wkurzony cieszysz sie jak dziecko i wychwalasz ich pod niebiosa. Sorry, ale ja nie kupuję tego
    Wada może się zdarzyć w każdym, absolutnie każdym produkcie. Właśnie po jakości obsługi serwisowej najlepiej ocenić producenta. Uznanie dla ReporterStrapa. Cieszy mnie to szczególnie, że sam używam paska tej marki, choć póki co nic się z nim złego nie dzieje.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Wada może się zdarzyć w każdym, absolutnie każdym produkcie. Właśnie po jakości obsługi serwisowej najlepiej ocenić producenta. Uznanie dla ReporterStrapa. Cieszy mnie to szczególnie, że sam używam paska tej marki, choć póki co nic się z nim złego nie dzieje.
    Wszystko to prawda, ale to są właśnie standardy których każda szanująca się firma powinna przestrzegać. Bez tego na wielu klientów nie ma co liczyć.
    Po prostu zachowali się tak, jak należy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    Chyba Ty
    Nie masz co sie obrażać i brać tego do Siebie - takie są fakty. Jesli poczułeś się urażony to przepraszam, ale zirytowało mnie to "nie nie powiem" w Twoim wydaniu
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 07-11-2011 o 11:51 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów