Strona 42 z 53 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 524

Wątek: R-Strap - rewolucyjny pasek?

Domyślnie

Odpalona jest polska strona R-Strapow: www.blackrapid.pl, mozna tam kupic, cena sa wyzsze niz USA ale po odliczeniu VAT i kosztow wysylki z USA wychodzi pi x drzwi podobnie..

http://youtu.be/Wy6Ni6tF3QQ

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Uszkodzeniu uległ mój jeden pasek. Zrobiłem zdjęcie i wysłałem do firmy http://www.reporterstrap.com/ z informacją co się stało. To jak się zachowała osoba obierająca telefon i email z firmy zasługuje na najwyższe uznanie. Nikt mnie tak profesjonalnie nie potraktował. Załatwienie reklamacji uważam, że zostało załatwione nie wiem 6 to chyba zaniżona ocena o jakieś 6. Za rok ponownie kupię u nich poprzedni zestaw Jesteś najlepsi.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    Uszkodzeniu uległ mój jeden pasek. Zrobiłem zdjęcie i wysłałem do firmy http://www.reporterstrap.com/ z informacją co się stało. To jak się zachowała osoba obierająca telefon i email z firmy zasługuje na najwyższe uznanie. Nikt mnie tak profesjonalnie nie potraktował. Załatwienie reklamacji uważam, że zostało załatwione nie wiem 6 to chyba zaniżona ocena o jakieś 6. Za rok ponownie kupię u nich poprzedni zestaw Jesteś najlepsi.
    Co się stało z paskiem i co takiego zrobili sprzedawcy, że zasłużyli na 6
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uzależniony
    Miasto

Domyślnie

Nie powiem

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie powiem
    Rewelacyjna odpowiedź... Bardzo przydatna dla wielu obecnych i przyszłych posiadaczy pasków tej firmy.

Ale dziękujemy, że zechciałeś się podzielić z nami swoją radością... Cieszymy się razem z Tobą.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Uzależniony
    Miasto

Domyślnie

No dobra powiem Wam. Napisałem do firmy że pasek uległ uszkodzeniu. Dostałem odpowiedź że dostanę jedną cześć paska listem. Poprzekładałem klamerki na nowy pasek. Jutro odeślę swój uszkodzony pasek do firmy. Dodatkowo poproszono mnie o podanie konta aby zwrócić mi kwotę którą zapłacę za wysyłkę swojego uszkodzonego paska. Dodatkowo z nowym otrzymanym paskiem dostałem saszetkę na karty pamięci. A powiem Wam, że ta saszetka to idealne rozwiązanie. Oczywiście konta nie podam bo z takie załatwienie sprawy nie będę naciągał ich na śmieszne pieniądze.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jednym słowem mała rzecz a cieszy.
    Swoją drogą pasek sie zepsuł na gwarancji, to łaski nie robią raczej.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uzależniony
    Miasto

Domyślnie

Oczywiście, że nie robią łaski ale mogłem najpierw wysłać swój pasek. Poczekać z 14 dni na nowy. I nie dostać gratisu. Myślę, że o takich rzeczach i takim postępowaniu niektórych firm warto pisać.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

bardzo dobra informacja na temat serwisu ale jeszcze lepiej by było jakby się z pakiem nic nie stało.

W temacie mam pytanie czy ktoś miał jakiekolwiek problemy z paskiem z blackrapid ?? Ja jeszcze zamawiałem w USA i od kilku miesięcy dźwiga moją jedynkę i wszystko jest OK.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Oczywiście, że nie robią łaski ale mogłem najpierw wysłać swój pasek. Poczekać z 14 dni na nowy. I nie dostać gratisu. Myślę, że o takich rzeczach i takim postępowaniu niektórych firm warto pisać.
    Sprzedali Ci wadliwy wyrób, potem dali coś gratis a Ty zamiast być wkurzony cieszysz sie jak dziecko i wychwalasz ich pod niebiosa. Sorry, ale ja nie kupuję tego

Strona 42 z 53 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów