Strona 7 z 53 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 524

Wątek: R-Strap - rewolucyjny pasek?

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Ja również piszę się na pasek, ale nie moge doczekac się tych zdjęć poglądowych...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Początki nałogu Awatar talarczyk
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Pytanie jak będzie wyglądać wytrzymałość i ew. przypadkowe odpinanie się karabińczyka, który - jak ktoś wcześniej wspomniał - jest najsłabszym ogniwem.
    Niemniej jednak pomysł b. ciekawy

Domyślnie

Karabińczyk jest najmocniejszym ogniwem! Wytrzyma na pewno powyżej 30kg! Pasek także wytrzymuje około 30kg. Najsłabsze jest kółko uchwytowe- to przy śrubie- ono jest w stanie wytrzymać trochę poniżej 20kg (przy lekkich szarpnięciach), ale dla bezpieczeństwa wieszałbym do 8kg zestaw- taki na pewno się nie zerwie nawet przy mocnych szarpnięciach. Karabińczyk nie ma prawa się odpiąć- jego zapięcie jest na sprężynie- nie ma mowy o przypadkowym- samoistnym powrocie do pozycji, w której można uwolnić śrubę.

Bywalec Awatar checiu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

dokładnie - ja przykładowo mam taki co babeczka w sklepie powiedziala ze do smyczy biora - a przeciez czworonożne psiaki też mają odpowiedni uciąg. Tym to ja bym się nie przejmował.

Jedyne ryzyko w takim rozwiązaniu to przywalenie w cos aparatem (ale to już nie wina rozwiązania tylko fotografa)

Patent sprawdzony i genialny w swojej prostocie.

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Bekek, ale kiedy, ach kiedy!?
    Bo my tu więdniemy, umieramy, czekając na pierwszy dzień sprzedaży detalicznej!!!
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec
    Miasto
    Tarnów/Warszawa

Domyślnie

Też się piszę na ten wynalazek, jak by były proszę o wiadomość na priv.. Dzięki !!

Domyślnie

Właściwie to cieszy mnie Wasze zniecierpliwienie Dzisiaj albo jutro paski >powinny< pojawić się już w sprzedaży. I jeszcze jedno- głównym celem było stworzenie prostych ale solidnych pasków. Wiadomo, że z samego założenia muszą być wygodne, więc na tym też się skupiałem. Pewnie każdy ma swoją koncepcję, ale ja mam nadzieję, że udało mi się stworzyć produkt o takich właściwościach jak wymieniłem- prostota, solidność i wygoda.

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Podgrzewasz atmosferę niczym trailer filmu "9".
    Mniemam, że w pierwszej sekundzie sprzedasz wszystkie 50 sztuk. Dlatego pamiętaj o mnie, proszę, i gdybym z jakichkolwiek powodów spóźnił się na otwarcie, schowaj mi jeden pod ladę. Błagam

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Może i podgrzewam atmosferę, ale najbardziej zależy mi na tym, żeby produkt okazał się trafny i przydatny- tylko to pozwoli mi wyprodukować i sprzedać kolejne sztuki.

Domyślnie

W związku z wątpliwościami jeszcze raz przetestowałem karabińczyki- maksymalne stateczne obciążenie jakie wytrzymuje karabińczyk to około 40kg. Maksymalne obciążenie jakie wytrzymał przy szarpnięciach (takich jak spowodowane szybkim chodzeniem, bądź lekkim podskokiem)- 11kg.
    W instrukcji, więc będzie wyszczególnione, że można zawieszać na nim sprzęt do 8kg (rezerwa dla bezpieczeństwa), a całkowicie bezpiecznie do 4kg. Jutro powinienem wystawić na allegro pierwsze 30 sztuk, a w poniedziałek kolejne 30 sztuk.

Strona 7 z 53 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów