Page 1 of 53 1231151 ... LastLast
Results 1 to 10 of 524

Thread: R-Strap - rewolucyjny pasek?

Bywalec bartheq's Avatar

Default R-Strap - rewolucyjny pasek?

Czy ktos przypadkiem posiada juz cos takiego? Wyszukiwarka nic nie znalazla, wiec pewnie nie (:

W kazdym razie wyglada to na calkiem ciekawy pomysl. Zamowilem jedna sztuke na probe, bo jakos specjalnie drogie to nie jest /przesylka z USA 12 baksow/.

Filmy: http://www.blackrapid.com/video.php
    5DII+L+L+L+L (:
    bartekkucharczyk.pl

Początki nałogu endrju's Avatar

Do czego on jest/jak się go używa?
    Nie ładują mi się filmiki na stronie, a z budowy ciężko jednoznacznie wywnioskować.
    C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
    &
    C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)

:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody

Bywalec

RS-2
    The RS-2 is like an escape pod from your camera bag. It has a spot for your ID or business cards, a cell phone/radio holder, a spare-battery pocket, and room for two CF cards. The quick-release sizing adjustment, located on the front, makes the strap easy to put on and take off, while also allowing full adjustment to fit your frame. RS-2 jest jak ucieczka z aparatu pod worek. Ma to miejsce na swój identyfikator lub wizytówki, telefon komórkowy / radio posiadacza, zapasowe baterie-kieszeni, i pokój dla dwóch kart CF. Quick-release wielkości regulacji, znajdujących się na froncie, sprawia, że taśmy łatwe do wprowadzenia i zdjąć, a także umożliwienie pełnego dostosowania do swoich ramek.

Bywalec bartheq's Avatar

te filmy sa jakos dziwnie zrobione i trzeba poczekac troche az sie zaladuja (:

na youtube tez jest: http://www.youtube.com/watch?v=14Q1IxI_Opw
    5DII+L+L+L+L (:
    bartekkucharczyk.pl

Pełne uzależnienie Kubaman's Avatar

czyli - jak z zaawansowanego i elastycznego aparatu dslr zrobić nieporęcznego i ciężkiego grata, ale za to pozbyć sie kilku dolarów

pinio, to tłumaczenie w duchu tych aukcji z canonetkami cyfrowymi.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Kubaman/możesz rozwinąć swoją wypowiedź?

Pełne uzależnienie Kubaman's Avatar

ale tu nie ma wielkiej myśli
    połowę tych akrobacji można wykonać ze zwykłym paskiem od Canona. A może i 2/3. Umieszczenie w tym czymś schowków na klamoty, kartę kredytową, prawo jazdy itp sprawia, że przestaje być wygodne a zaczynamuy się o to martwić. Zwróciliście uwagę, ze ten koleś bardzo sugestywne rzuca aparatem, i wali seriami ale nie zrobił z tym nawet dwóch kroków? Dla mnie amerykański szit naładowany marketingiem, taki "aparat do uchylania kapelusza".

ale ja się nie znam, ja nie stosuję paska wcale.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Dopiero zaczyna

akurat r-strap ma bardzo duzo entuzjastycznych recenzji. sam nosze aparat z boku, dlatego troche zainspirowany r-strap zrobilem sobie sam cos podobnego - kosz ok 30zl
    LOL

Uzależniony towersivy's Avatar

Mam ten szit, kupiłem z ciekawosci kiedy robiłem zakupy w us, no i mi ten szit sie bardzo sprawdza szczególnie wtedy kiedy mam ze soba 2 korpusy, jeden swobodnie wisi sobie na boku a 2 mam dosc nisko przewieszony przed soba, w szybkiej reporterce slubnej przetestowane i mi sie to sprawdza

Bywalec illy's Avatar

mi tez sie bardzo podoba, brakowalo mi tego, a pasek canona jest za krotki zeby wygodnie przewiesic przez kark i ramie
    30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji

Page 1 of 53 1231151 ... LastLast