Pokaż wyniki od 391 do 400 z 524

Wątek: R-Strap - rewolucyjny pasek?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Pytam po prostu o Waszą opinię odnośnie różnic między tymi dwoma modelami. Jeśli wybraliście jeden z nich, to dlaczego nie ten drugi i czy obecnie dokonalibyście takiego samego wyboru.

Na podstawie tej rozmowy, którą przytoczyłem wyłania się mi póki co wniosek, że Dual X jest gorszy (tylko jeden sposób noszenia 1 body a nie dwa, jak w przypadku Duala) ale chciałem to z Wami przedyskutować. Bo może Dual X ma inne zalety, których Dual nie ma.
    Kumam, pod tym kątem ci nie pomogę bo ja wybierałem pomiędzy Dual RS i echo, wybrałem RS. Lepiej mi leżał. Echo rzekomo przeznaczony pod marynarki, lepiej leży. Dla mnie jednak ważne było również to, że tutaj poduszki naramienne były na ramionach nie na plecach jak w echo, prze co lepiej się rozkłada ciężar.

W sumie trudny wybór jeśli się kupuje na odległość, ja miałem to szczęście, że kupowałem na targach, a więc mierzyłem kilka modeli, a i tak chyba z godzinę się zastanawiałem, który wybrać.

PS
    Jeśli nie ma innych różnic to sprawa jasna, bierz bardziej uniwersalnego
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 27-07-2011 o 11:11
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów