A ja mam pytanie dotyczące nie konkretnej firmy, a ogólnie technicznego rozwiązania. Za niedługo zawita do mnie drugie body i zapewne dość często oby dwa będę wykorzystywał podczas jednej imprezy w tym też ślubów. Stąd też R-Strap na dwa body dla mnie nie jest, jakoś nie chce wyglądać podczas imprez jak agent.
Moje pytanie jest raczej dla ludzi, którzy już z tego typu rozwiązania korzystają. Otóż czy posiadając jeden pasek typu R-Strap (na jedno body) oraz drugie body na standardowym pasku da radę to wygodnie połączyć.
Konkretnie chodzi mi o dwie rzeczy zakładając, że najpierw zakładam R-Strap po przekątnej, a na niego na szyi drugie body:
- czy body wiszące na R-Strapie da radę normalnie, swobodnie podnieść do oka, kiedy pierwsze body zwisa nam na piersi? Zakładam, że pasek z R-Strapa jest dłuższy sporo od standardowego, a więc myślę, że chyba tak, ale szukam potwierdzenia
- czy da się jakoś wyregulować długość paska R-Strapa tak, że poprzedni warunek będzie spełniony, jednocześnie nie glebiąc body na R-Strapie o ziemię przy zdjęciach w pozycji kucającej