Strona 30 z 53 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 524

Wątek: R-Strap - rewolucyjny pasek?

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bomberp Zobacz posta
    największą obawę budzi ten stalowy karabińczyk (przynajmniej mam nadzieję, że jest stalowy). Myślę o doczepieniu cienkiej stalowej linki, ale puki co latam bez niej i jak na razie sprawdza się dobrze.
    Uważaj na karabińczyk. Wcześniej w tym temacie opisałem, jak dzięki "stalowej lince zabezpieczającej" uniknąłem upadku mojego 5DII+24-70L, po tym jak rozleciał sie karabińczyk Quick-Strapa produkcji naszego forumowego kolegi.
    Dodatkowa linka uważam to niezbedna rzecz, jeśli Ci Twój sprzet miły.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony Awatar PawelB
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Z mojej strony to były dywagacje. Ale faktycznie są też na Ebay, jak zwrócił uwagę Bomberp, z lokalizacją w Chinach i Hong Kongu.
    Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.

Moje gnioty
    Moje gnioty 2

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

http://reporterstrap.com/ polska firma, robią porządne paski z dodatkowym zabezpieczeniem, sporo wersji w tym kilka na 2 body.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony
    Miasto
    Bieruń

Domyślnie

Zgadza się. Mam (dual-strap) i polecam.
    Do tego pas i sakwy i jest wygoda świetna - choć wygląda się trochę jak tragarz
    Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5

Coś już napisał

Domyślnie

koledzy co kupic tak do 100zł ?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

I słusznie, za stówę to sobie można litr dobrej wódy kupić.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moritto Zobacz posta
    No nie,teraz to głupi jestem i nie wiem co kupic w podobnej cenie,a dziś chciałem zxamówic bo w te sobote mam zdjęcia ślubne a mam już dosyc męczarni z dwoma korpusami na sobie kiedy tego z pod spodu nie mogę do oka przyłożyc bo ten z góry go blokuje....
    koledzy co kupic tak do 100zł ?
    Pytasz o pasek na dwa aparaty do 100zł a kupujesz na jeden za 170? Nieodgadnione są ścieżki ludzkich myśli. Jak trochę poużywasz, opisz swoje wrażenia. Może się komuś przyda.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Coś już napisał

Domyślnie

Musiałem źle napisac ,chodziło mi pasek do jednego aparatu,drugi wieszam normalnie na szyji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    I słusznie, za stówę to sobie można litr dobrej wódy kupić.
    no to siup...

a tak na poważnie kupiłem to co wyżej, zapinam na to 50D z gripem, 17-55 i metz 58 af-2 wydałem 89zł z przesyłką w fotozakupy.pl. jak napisałem - i z 100-400 (jak komuś wygodnie) da się nosić, nic nie skrzypi, nic nie rwie się. obawy może budzić karabińczyk, ale tylko wewnętrzne...

"oryginalne" R-Strap są nieco inaczej wykonane, nie spotkałem się w Polsce z nimi poza kolegą z Lublina, który takowy nabył zza oceanu.

TU link do strony producenta.
    .
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Strona 30 z 53 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów