Pokaż wyniki od 1 do 10 z 524

Wątek: R-Strap - rewolucyjny pasek?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Nie jest rozpinany. Szelki są tak zrobione, że podpięte jedno zwykłe body ze szkiełkiem nie wymaga przeciwwagi.
    Nie jest to prawda!!! Mam i stosuje czasem z jednym czasem z dwoma. Wystarczy odpiac jeden rzep i masz osobny- należy tylko przy jednym odwrócić role ogranicznikow.

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Nie jest to prawda!!! Mam i stosuje czasem z jednym czasem z dwoma. Wystarczy odpiac jeden rzep i masz osobny- należy tylko przy jednym odwrócić role ogranicznikow.

Sorry, rzeczywiście to trochę gapiowsko napisałem, paski są rozpinane rzepem, ale nie trzeba ich wcale rozpinać aby zamontować tylko jedno body, /tzn. nie ma efektu przekrzywiania się całości na jedną stronę pod wpływem ciężaru body i szkła/.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Sorry, rzeczywiście to trochę gapiowsko napisałem, paski są rozpinane rzepem, ale nie trzeba ich wcale rozpinać aby zamontować tylko jedno body, /tzn. nie ma efektu przekrzywiania się całości na jedną stronę pod wpływem ciężaru body i szkła/.
    Dzieki za odpowiedzi.
    Przetestowalem w ostatnia sobote.
    Dla mnie rewelacja, ale musialem poszukac na youtube o co chodzi z tym gumowym paskiem i okazalo ze faktycznie po spieciu paskow z tylu bardzo dobrze trzyma oba body "bardziej" za plecami. Nie dyndaja sie po bokach, latwiej sie przeciskac.

Przy okazji zaliczylem ostra glebe w ciemnym korytarzu - myslalem ze juz mam ziemie, a tam jeszcze byly dwa stopnie - polecialem do przodu i na kolano. Body szarpnelo na dol, ale byly wysoko podpiete - nie udezyly, nie otarly sie, nie zerwaly. Polecam.

Uprawnienia umieszczania postów