Proponuję zapoznać się z polską ofertą firmy www.reporterstrap.com
posiadają parę ciekawych wersji pasków reporterskich łącznie z wersjami na 2 body.
![]()
Proponuję zapoznać się z polską ofertą firmy www.reporterstrap.com
posiadają parę ciekawych wersji pasków reporterskich łącznie z wersjami na 2 body.
![]()
[QUOTE=jr80;819214]Proponuję zapoznać się z polską ofertą firmy www.reporterstrap.com
Brak cennik, brak aukcji, a jestem zainteresowany paskiem dual s.
Albo zle szukam, troche zalatuje prowizorka.
Na stronie zamieszczone są linki do porównań do r-strapa oraz innego polskiego paska.
Co do zapięcia to jest specjalnie wykonane do tego celu z solidnego profilu ze stali oraz śruby przeznaczonej do wieszania, karabińczyk stalowy dodatkowo zakręcany.
Sądzę że nie ma możliwości samoczynnego odpięcia się.
Pro s - producent sprzedaje za 160,- wraz z dodatkową linką która zabezpiecza nasz sprzęt.
Firma Rosa -dane kontaktowe są na stronie skontaktuj się to podadzą z pewnością cenę.
Podana cena pro s była ceną aukcji na allegro, wystawiają fakturę czyli brutto.
Gwarancji udzielają jak na każdy produkt.
Wchodzisz na forum z jednym postem, reklamujesz strone, zadajesz sobie trud zalinkowania zdjec prosto z ich serwera pomimo ze strona we flashu.. No to pomyslalem ze jestes moze producentem, albo chociaz przedstawicielem producenta.
Jedna cene znasz, drugiej nie, odsylasz do producenta/firmy Rosa.. Tam trzeba znowu napisac maila, wyjasnic o co chodzi.. Bez sensu..
Po co tak komplikowac? Dlaczego na stronie nie ma cennika? Wszystko to wydluza czas..
A ten jest czasem bardzo cennym
Pewnie ze moglem do firmy Rosa napisac maila z zapytaniem o cene gdy pisalem tego posta,
ale to juz drugi raz w ostatnim tygodniu zdaza sie ze chce cos kupic i musze prawie prosic o podanie ceny, formy platnosci. Upominac sie po kilka razy i z laska dostawac strzepy informacji.. Troche to wkurza.
No dobra, juz sie wyplakalem![]()
Kupiłem pasek przetestowałem, na blogu można przeczytać co uważam.
http://www.szymonolma.fotolog.pl/2061472,link.html
Dla mnie świetny pasek - dodam że test nie jest sponsorowany :-)
Racja że reklamuję stronę ponieważ sądzę że produkt jest wykonany nieźle, ze względu na znajomośc miałem możliwośc pokazania zdjęć z serwera.
Co do szczegółów to proszę dowiedz się bezpośrednio.
Właśnie przyjaciele podarowali mi R-strap.
Poprostu kiedyś pokazałem im to jako taką ciekawostke.
Podwiesiłem aparat z gripem i sporym obiektywem zamknąłem oczy i ...puściłem
Nie usłyszałem huku upadającego sprzetu. wiec spokojnie pomachałem tak jak na tych filmikach reklamowych.
Oprócz tego że podczas takiego machania trzeba uważać by Ci własny aparat zębów nie wybił jest OK Już wiem ze to wyjątkowo udany pomysł i solidnie wykonana rzecz.
Jest tylko na poczatku taka lekka obawa o mocowanie w gripie, ale tylko na początku
Nie powinno poprawiać sie dobrego, ale ja dla świetego spokoju pomyśle jeszcze nad jakąś malutką linką asekuracyjną połączoną do uchwytu montażowego smyczki na ręke(jest taki w gripie)
W każdym razie mimo, że byłem sceptykiem to chyba...zmieniłem zdanie
ZaawansowanyAMATOR! ! ! NIE FANATYK !!!
2x dSLR (Canon)
No wiec dołączam sie do stwierdzenia osób, które ów produkt nabyły
Założyłem i już wiem że go nie zdejme !!!
ZaawansowanyAMATOR! ! ! NIE FANATYK !!!
2x dSLR (Canon)