Pokaż wyniki od 91 do 100 z 524

Wątek: R-Strap - rewolucyjny pasek?

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

myślaem o zakupie ale po przedstawieniu zdjeć musze zrezygnować. napisze dlaczego , może wraz z uwagami innych pomoże to stworzyć nowa ulepszona wersję.
    1. pasek niby szeroki ale nie na całej długości. te doszyte końcówki to bardzo wąskie tasiemki . jeśłi nawet wytrzymałościowo ok to jednak zaufania nie wzbudza za grosz i wygląda jak produkt z biedronki:wink:
    2. brak wypełniacza/poduchy na ramie. jak rozumiem cały pomysł w oryginale polega na tym żę poducha cały czas leży na ramieniu a pasek przesuwa sie jakby w jej środku. wygodne. Niestety jak mniemam Twój pasek przesuwa sie caly.
    3. brak jakiejkolwie kieszonki np na komórkę czy karty pamięci, niby gadżet ale przydatne
    4. wytrzymałość. jeśłi to te same karabinki co w smyczach dla psiaków np, a wyglądają tak samo , to ja bym na Twoim miejscu bał sie to sprzedawać . Po nocach chłopie spac nie bedziesz , bo bedziesz czekał keidy perwsza puch pier...lnie o ziemię . zauważ że nawet oryginał ma blokadę która uniemożliwia samoistne wypięcie. skoro to zrobili to pewnie próby pokazały że przy jakim tam niekorzystnym zbiegu okoliczniści karabińczyk jedna może sie wypiąć.
    5. sama śruba do mocowania też wyglada na taką co to ktoś w garażu wystrugał. generalnie elementy które widac na zdjeciach to jak zbieranina klamerek, kółek i śrub z pobliskiego sklepu z gwoździami. te elementy w żaden sposób nie gwarantują powtarzalności jakościowej a tym bardziej wytrzymałości.
    6. brak jakiejkolwiek regulacji długości i blokady miejsca mocowania aparatu. obie te cechy posiada oryginal dzieki czemu można dopasować całość tak aby aparat rzeczywiście był stale " pod reką" . a to przecież główna cecha tych pasków ma być.

hm.. sporo tych wad. powtarzam wad dla mnie. może komuś innemu to nie przeszkadza. Jeśłi miałbym na takim wynalazku powiesić sprzet za grubą kasę to już wolałbym dołożyc i kupić oryginał za 300 zł.
    Cenię przedsiębiorczości i fakt że komuś sie chce. pewnie prototypy oryginalnego stripa też nie były jakięś hiper super. rozumiem tez że chodziło o utrzymanie niskiej ceny. Niestety niska cena pozbawiła Twój produkt wiekszości cech oryginału a co za tym idzie uczyniła go jak dla mnie osobiście poki co nieprzydatnym.

Moim zdaniem pospieszyłes sie ze sprzedaża. naleażało dopracować produkt. rozesłać kilku testerom z forum C, N, O. Poczekać na uwagi i recenzję, poprawić usterki i niedoróbki. Raz że pozwoliłoby to dobracować produkt a dwa, że dało by takie działanie solidną dawkę reklamy Twojego paska i niewątpliwie zbudowałoby zaufanie do producenta i produktu.
    Pozdrawaim i życzę aby szybko pojawiła sie w sprzedaży konkretnie wykonana komercyjna wersja Twojego paska bo jak dla mnie to poki co to przypomina tanią chińska "podróbkę".zbyt tanią i pozbawioną głównych funkcji oryginału. wydaje mi sie że w poległeś w walce o niską cenę. lepiej było dać klientowi wiecej za powiedzmy 150 zł niż takie coś za 50.
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 17-08-2009 o 07:56

Uprawnienia umieszczania postów