Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: 12 lipca 2008 "Bitwa pod grunwaldem"

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie 1410

Pewnie jeszcze nie wyjechali ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

może krzyżacy na nich napadli
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie po bitwie

świetny pomysł i w wątku nie fotograficznym powiem, że cudowne doświadczenie i nie czepiam się widowiska

... ale nie był bym sobą gdybym trochę żółci nie rozlał nad organizacją "działu fotografia". Robienie zdjęć mocno utrudnione. Bo raz, trzeba było mieć akredytację, dwa jak się nie miało, to się było jak jakieś bydło przez ochronę traktowane. Rozwijając wątek, że trzeba było mieć legitymację fotografa wiedziałem, ale że można ją było tylko w tej wiosce załatwić to się dopiero na miejscu dowiedziałem. Myślę ,że dobrym pomysłem byłoby na przyszłość możliwość zamówienia pocztą albo odebrania gdzieś poza wioską, przepraszam gminą.
    Dwa, ochrona już się sama gubiła w argumentacji, czemu nie można robić zdjęć z bliska i czemu część ludzi nie związanych z prasą ani sanitariuszami mogła siedzieć/zasłaniać widok/kadr ludziom siedzącym w strefie dla bydła. Do tego telewizja/rzekomo sponsorzy zasłaniali w centralnej części sceny kadr.
    Był kącik osobistych i subiektywnych żali. Teraz coś co chyba nie tylko fotografujących zdenerwowało, a mianowicie,że przez większość bitwy kotłowało się w jednym kącie i widoczność ludzi od środka do prawej strony sceny była mocno ograniczona.
    Mimo,że z tego opisu może nie wynika, bardzo mi się podobało i pozdrawiam organizatorów i Carlosa, czy jak się kolega w niebieskim pisze za godną walkę i podchody w przebijaniu się do barierek.
    Ostatnio edytowane przez fahrenheit ; 14-07-2008 o 21:01

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Faktycznie musiało być ciężko, impreza duża a fotek brak, myślę, że impreza może się zadusić swoją popularnością, po niesamowitych korkach w tamtym roku, w tym wielu znajomych sobie odpuściło, wygląda na to, że mieli słuszne przeczucia.

Miasto
    Ostróda

Domyślnie

Ja mam tylko zdjęcia z wieczornego konkursu fireshow - mogę coś wrzucić. Sama bitwa mnie nie interesowała więc nie byłem

Uzależniony

Domyślnie

A kto bitwe wygrał tym razem :-)
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie foty

ponieważ nikt póki co nic nie wrzucił, prezentuje moje niedoskonałości

Ostatnio edytowane przez fahrenheit ; 22-07-2008 o 22:37

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

ja byłem na nocnym turnieju rycerskim http://blog-fotograficzny.blogspot.c...wald-2008.html
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów