Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 84

Wątek: Świat zwariował

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    (...) ale o tym że grupa podpitych młodzieńców na widok okazałego aparatu poprosiła żeby zrobić im zdjęcie raczej nikt wątku nie założy.
    Wątku to może nie ale posta napiszę
    Byliśmy na kawalerskim kolegi. Miałem ze soba swoją 40D. Kulturalna impreza przy paru piwkach w pubie na barce. Robiłem zdjęcia "skazańcowi" i kolegom, którzy go bezskutecznie próbowali ratować .
    W pewnym momencie dwie dziewczyny i zapytały się czy mogą podejść do zdjęcia. Usiadły na chwilę przy naszym stoliku. Poprzytulały się do chłopaków. Porobiłem parę niezapomnianych zdjęć i one sobie poszły. Zapewniam, że nie były to atrakcje przez nas zaplanowane dla przyszłego pana młodego
    Miłe i sympatyczne.
    --
    pozdrawiam

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemencjusz Zobacz posta
    Wątku to może nie ale posta napiszę
    Byliśmy na kawalerskim kolegi. Miałem ze soba swoją 40D. Kulturalna impreza przy paru piwkach w pubie na barce. Robiłem zdjęcia "skazańcowi" i kolegom, którzy go bezskutecznie próbowali ratować .
    W pewnym momencie dwie dziewczyny i zapytały się czy mogą podejść do zdjęcia. Usiadły na chwilę przy naszym stoliku. Poprzytulały się do chłopaków. Porobiłem parę niezapomnianych zdjęć i one sobie poszły. Zapewniam, że nie były to atrakcje przez nas zaplanowane dla przyszłego pana młodego
    Miłe i sympatyczne.
    --
    pozdrawiam
    No to przecież niemożliwe, dopisz chociaż, że Ci koledzy stracili karty kredytowe, a dziewczyny okazały się świetnymi kieszonkowcami. A obok na pewno stała jakaś osoba, która wyrażała sprzeciw wobec takiego fotografowania

Coś już napisał Awatar CezaryM

Domyślnie

A może wkleisz zdjęcia
    A poważnie - myślę, że za każdym razem to jest kwestia ludzi i wzajemnego szacunku. Polityka zakazów na niewiele się zda. Zadziała wręcz przecienie - na zasadzie przekory. Więcej osiągniemy uśmiechem i rozmową niż lataniem ze szkłem po cichaczu . Dlatego napisałem - świat zwariował. A czy tak dalej będzie to też zależy od nas.

Dla piątkowego rozluźnienia - pomyślcie ile paparazzi mniej by wydali na sprzęt tele gdyby grzecznie pytali czy mogą zrobić zdjęcie z bliska każdej celebrity
    Tu miał być mądry tekst ale się skasował.

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg
    __________________________________________________ ____
    " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
    chyba że... muszą zbudować drogę."

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie od dzisiaj wiadomo, że do Raikonnena w pewnych sytuacjach lepiej się nie zbliżać. Pamiętam, jak parę lat temu jego McLaren nawalił podczas GP Monaco tuż przed wjazdem do tunelu. To był jubileuszowy wyścig dla McLarena-Mercedesa (40 lat współpracy, zdaje się?) i kierownicę jego bolidu ozdobiono znakiem mercedesa zrobionym z małych diamentów. Po wydostaniu się z zepsutego samochodu Raikonnen rzucił te drogocenną kierownicę o asfalt a sam poszedł do pitstopu - porządkowi umykali na lewo i prawo przed nim. Nerwusik

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Aż strach być tatą i to nie tylko przy fotografowaniu...... :-|
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Coś już napisał Awatar Army
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dobry fotograf to taki, ktorego nie ma i jak cos jest nie tak to tylko jego wina. Druga sprawa, ze ostatnimi czasy kwitna w kioskach szmaty o celebities, ktorych ludzie potrzebuja jak powietrza zeby podniesc sobie samo ocene i wmawiac sobie, ze to sa prawie ich znajomi. Napatrzy sie taki na zdjecie gwiazdy z piwem w reku zrobione zza kszaka i jak zobaczy obiektyw wykierowany w swoja strone to jest pewny na 100%, ze to na okladke takiej gazety i na 120% ze robi mu sie portret jak do legitymacji szkolnej. Paparazzi i ciecie ktore robia bezmyslne zdjecia(czesto kasuja je przed zgraniem na kompa na ktorym i tak by spedzily 102930 lat bez pokazania gdziekolwiek) psuja opinie "normalnym" fotograf.

Coś już napisał Awatar CezaryM

Domyślnie

Byle nie było, że dobry fotograf to martwy fotograf
    Tu miał być mądry tekst ale się skasował.

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Temat został poruszony na WTD:
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów