Ja się wyżyję: puste te zdjęcia, nie ma tematu, nie ma kompozycji, nie ma niczego.
Ja się wyżyję: puste te zdjęcia, nie ma tematu, nie ma kompozycji, nie ma niczego.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Poprawiłeś? Aby na pewno? :-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nic się dalej nie wyświetla.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ja nie o wyświetlaniu tylko o tym, że translator mi się wiesza jak wpisuję co mam zrobić. Ale widzę , że pank ma lepszą wersję...
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
ale się zrobił bałagannarazie nie mogę edytować głównego posta, który zasiał to wszystko... chce tylko wiedzieć czy wyświetlają się fotki czy też nie?
umnie na komputerach wszystko się wyświetla jak należy...
Ostatnio edytowane przez adisb ; 11-05-2009 o 14:42
U mnie nie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Teraz się wyświetla, ale nie wiem czy nie lepiej było wcześniej.
Ostatnio edytowane przez pank ; 11-05-2009 o 14:45 Powód: Automerged Doublepost
Adisb, nr 9, 10 i 11 to do albumu, niestety. Najlepsze w serii i chyba w galerii jest 12. wreszcie pomysł, niezabałaganiony kadr, poprawne naświetlenie. Są postępy, ale pamiętaj, że pierwsza jaskółka... etc. dużo pracy przed Tobą.