Witam
Może zacznę od tego że jakis czas temu dostałem dotacje na otwarcie studia foto i miałem do wydania parę groszy. Fotoforma od pierwszego kontaktu bardzo mi się spodobała, a raczej ich podejście do klienta. Duża ilość towaru od reki, od samego początku moje zlecenie prowadziła jedna i ta sama osoba (pozdrawiam), od razu lojalnie powiedziano mi czego nie będą w stanie w dobrej cenie załatwić (ale jak bym się upierał, że chcę zrobić zakupy w jednym sklepie to by i to załatwili).
Co by tu jeszcze jeszcze?
Sami dzwonili informując o tym co ostatnio potaniało. Pewnie gdybym robił mały zakup to bym tej JAKOŚCI obsługi nie docenił, ale na samym początku negocjacji ze sklepami postawiłem na jedno:
Mam do wydania gotówką spor a sumkę to i oczekuje profesjonalnego podejścia. Czyli cena uwzględniająca wielkość zamówienia (żeby uniknąć targowania się o każde 1 zł), krotka realizacja zamówienia, możliwość przetestowania sprzętu przed zakupem. Część firm przysłała mi kopie swoich ogólnie dostępnych cenników... inne nie gwarantowały terminu realizacji zamówienia, eh co tu dużo pisać Fotoforma po prostu była bezkonkurencyjna ba nawet gdy po dokonaniu zakupów w trakcie rozliczania dotacji w urzędzie okazało się, że jest błąd na fakturze to jeden telefon wystarczył żeby na drugi dzień kurier dostarczył mi poprawioną fakturę.
jednym słowem rewelacja.
pozdrawiam
ps. pisze to nie mając z tą firmą żadnych nawet najmniejszych powiązań, byłem ich klientem, bardzo dobrze to wspominam, a dzięki profesjonalnej obsłudze zaoszczędziłem nie tylko pieniądze ale też sporo nerwów. Chciałbym więc ze pośrednictwem forum CB im za to podziękować.