Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: backfocus w 50/1.2L

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemja Zobacz posta
    wieści z placu boju na żytniej:

zrobione w 24h (usługa expresowa - "jedyne" 122 pln - na gwarancji - normalnie czas oczekiwania około tygodnia ) - tylko trzeba sie pofatygować do wawy samemu i ładnie panu wytłumaczyć, że ma to być zrobione na JUŻ.

dostroili obiektyw do body (podstawowego) - tak, że działa bez zastrzeżeń również z innymi korpusami - ale jeśli ktoś ma różne ustawienia af w różnych body, to polecam jednak zabrać cały arsenał.

pozdr.

Przemo

troche smieszne zeby placic jakies pieniadze za regulacje skoro sprzet jest na gwarancji, ja niestety w mojej tez mam BF (z trzema puszkami) i w przyszlym tygodniu mam zamiar wyslac na zytnia, mam nadzieje ze w body nic mi nie przestawia... bo z pozostalymi 6 obiektywami wszystkie trzy body ostrza dobrze
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemja Zobacz posta
    hmm,
    Skandal, wg mnie.

Czy komuś tez się przytrafiło takie coś?/
    Potwierdzam, zastanawiałem się nad kupnem, ale na moich puszkach był solidny BF ! Z innymi szkłami nie mam żadnych problemów, postawiłem na 50 1.4 USM i jestem zadowolony. Gdzieś mam nawet fotki porównawcze. Szkiełko było nowe, przyjechało do kraju ok. 2 miesięcy temu.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

@cichy
    hmm, wg mnie jednak widać różnice między 50/1.4 i 50/1.2 - największa dla 1.4 - 1.8 (a własnie o takie przysłony mi chodziło). tak do 2.0 - 2.8 - potem juz w zasadzie nie sprawdzałem... tylko pytanie, czy chcesz za ta różnice płacić 3000 pln.

@sebcio80
    troche smieszne zeby placic jakies pieniadze za regulacje skoro sprzet jest na gwarancji,
    płaciłem za usługę expresową - nie mogłem czekać całych 7 dni (plus czas wysyłki - czyli własciwie 11 dni)
    anyway - pamietaj, żeby wysłać jedno body jako wzorzec i zaznaczyć, że mają wyregulowac obiektyw a nie body.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów