bardzo poprawna fotografia koncertowa,ciekawy fotoreportaż
bardzo poprawna fotografia koncertowa,ciekawy fotoreportaż
holera swietne foty. zwlaszcza te sepiowane mi sie podobaja. super. moze i ja kiedys tak...
Gratulacje! Widać kawał solidnej roboty...Bardzo miło się oglądało. Dzięki!!!
Zdjęcia bardzo dobre, jak zwykle różne smaczki zakulisowe, ale moim zdaniem oświetleniowcy ciała dali w oświetleniu z przodu. Widać to szczególnie przy kadrach panoramicznych. Z tyłu owszem, czasem nadmiarowa kontra, bijąca prosto w publikę, więc mieliście trudne zadanie. Ciekaw też jestem, jak się Wam razem współpracuje, czy rywalizujecie, kto zrobi lepsze ujęciePoza jak jest 2-3 to tez jest łatwiej i z różnej perspektywy można naraz robić. Fajna sprawa. Pozdrowienia.
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
Cala scena i swiatlo bylo ustwione pod gwiazde kolejnego wieczoru, ktora byl niejaki Stachursky. Kto zna, ten wie o czym mowie, kto nie zna, niech sie cieszy i nie poznaje. Gosc jest, delikatnie mowiac, malo atrakcyjnej postury, a w swietle kontrowym wyglada sie znacznie bardziej "klimaciarsko". Z przodu sceny nie bylo zadnej lampy, wszystko "zapierniczalo" z tylu tak, ze mozna bylo spokojnie zalozyc okulary przyciemniajace.
Natomiast co do grupy, to nas rozglyzles, wlasnie o te rozne perspektywy chodzi.
A co do rywalizacji, to jakos niespecjalnie, traktujemy to jako totalna zabawe, najbardziej to na systemy sobie "walczymy"(dlatego kazdy ma inny, coby ciekawiej bylo).
pozdrawiam
Stachursky a nie Kazik gwiazdą? c się z tym światem porobiło...
oglądam kolejny raz, dla mnie rewelacja