nie to miejsce nie te ustawienia... ogólnie jak na boks to mało ciekawie niestety.
nie to miejsce nie te ustawienia... ogólnie jak na boks to mało ciekawie niestety.
Dokladnie wszystkie zdjecia maja exify , szklo to Sigma 150.
Mialem akredytacje tylko prasowa , a nie pod ring gdzie i tak bylo tloczno wiec wielkiego wyboru nie mialem.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Sorki przegapilem regulamin.
Mozesz wywalic 4 i 6
Ostatnio edytowane przez JacekMR ; 23-04-2008 o 15:46 Powód: Automerged Doublepost
Masz cos z walki Adamka?
Ostatnio edytowane przez Evitagen ; 23-04-2008 o 17:25 Powód: brak literki "k"
Would?
Mam cala gale oprocz walki Bonina.
Pokazywałeś foty na forum N? Bo właśnie te kadry kojarze
Szybko się skończyło, Najman typowy polski kozak![]()
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
Za dużo, za podobne do siebie - spokojnie można by było wybrać max 2-3 zdjęcia, które "opowiedziałyby" to samo. Jeśli już naprawde nie mogłeś zrobić bliższego kadru, to trzeba było chociaż próbować szerzej, łapać w przednich narożnikach zostawiając miejsce z lewej strony, ewentualnie cropować... no cokolwiek, byle nie wyglądało to jak 12 fotek zrobionych jednym naciśnięciem przycisku w trybie seryjnym![]()
Zblizenia na tatuaze poprosze. Seria jak stop klatki w TV (czasem takie migawki ze stanow zapodaja
) ). Ciekawym, jak calosciowo wygladal "Spodek" od srodka oczywiscie. Tylu kibicow, takie emocje a tu nic ?
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
Zauważyłem Jacek, że na CB nie ma zbyt wielu amatorów boksu... i nie bardzo kto chce opiniować fotki...
moje zdanie znasz![]()
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoŚwiecidełko
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...