Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: [Warszawa, termin do uzgodnienia] Plenerek, spotkanie?

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie [Warszawa, termin do uzgodnienia] Plenerek, spotkanie?

Znajdą się jacyś chętni na wspólne zdjęcia w stolicy? Termin i miejsce do uzgodnienia, natomiast ja proponuję nadwiślańskie piaski. Mam też ochotę na starą pragę, a tam zdecydowanie lepiej wybrać się w kilka osób

A jeżeli lato całkiem rozleniwiło forumowiczów, to może spotkanie przy zimnym złotym płynie?
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Domyślnie

Bardzo chętnie - jutro, niedziela może być dowolna pora. Od wtorku niestety wyjeżdżam.

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Niestety w ten weekend jestem poza Warszawą :-( Najwcześniej w poniedziałek.
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Rozleniwiło? Mam aktualnie jakieś 12 modelek w kolejce do plenerów 'pozowanie za zdjęcia' , nie wiem czy w całe wakacje się wyrobię .
    Ale w tzw międzyczasie mogę odpocząć przy zimny, złotym napitku (pon po 18tej? www.returncafe.pl - znośne ceny, ładna okolica, brak tłoku ).

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A coś w przyszlym tygodniu ?

Ja sie pisze.

Pozdrawiam
    Maciek
    Maciek Bryński
    Strona domowa Galeria

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

O i mi właśnie pon odpadł.

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

ja bym sie na focenie przeszedł :-)

ciekawe porównania i efekty uzyskane przy zimnym pifku
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Początki nałogu Awatar endrju
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Byłem kiedyś na Starej Pradze ze spacerownikiem Gazety Wyborczej - zdecydowanie 10 to minimalna ilość osób do pewnych lokalizacji…

Szkoda, że na jutro (niedzielę) nic nie ustalono. Mam chwilę wolnego, później to już długo, długo nic… Chyba, że po południu, a wtedy to i światło coraz słabsze…
    C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
    &
    C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)

:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez endrju Zobacz posta
    Byłem kiedyś na Starej Pradze ze spacerownikiem Gazety Wyborczej - zdecydowanie 10 to minimalna ilość osób do pewnych lokalizacji…
    Wypraszam sobie! Przy zachowaniu podstawowych środków ostrożności, typu: nie noszenie najnowszej N95 na smyczy na szyji, itd. bez zbędnego prowokowania jest bezpiecznie. Tylko nie wolno się narzucać.

Też jestem za plenerkiem/spotkaniem. Im szybciej tym lepiej Jeśli Praga, to może jakaś z nowo powstalych tam kafejek?
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Początki nałogu Awatar endrju
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

5 osiłków na ławeczce pomiędzy ruinami i ich nastoletni koledzy pokazujący "fakeny" nie nastrajają pozytywnie.

Oczywiście nie ma co demonizować, ale samemu ciężko by mi było iść tam z nowym sprzętem…
    C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
    &
    C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)

:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów