Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 73 z 73

Wątek: czy warto teraz łykać 5d

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz ta puszka jeśli brać pod uwagę funkcje - odpowiada w dużym stopniu najprostrzym aparatom analogowym. Więc w sumie nie jest dużym uproszczeniem nazywanie jej "dla poczatkujących".
    Mister dyrektor nową 5D pozycjonuje już troszkę dalej niż "dla początkujących"
    ...The 5D Mark II we're positioning as the very highest product in our high-end enthusiast range...
    http://www.dpreview.com/news/0810/08...ninterview.asp
    .

Dopiero zaczyna Awatar mabok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Jest jeszcze wersja: chcę, ale... I o tym "ale" dyskutujemy, jeśli nie zauważyłeś
    A to przepraszam... Sądziłem, że jeśli od daty pojawienia się aparatu w sprzedaży upłynęły niemal 3 lata, na temat 5D wszystko zostało już napisane. Podejście 'chcę kupić, ale...' jest zasadne w przypadku nowości, produktów nieprzetestowanych. Wtedy każda sugestia zgodna z prawidłami logiki jest cenna. ;-)
    cogitationis poenam nemo patitur...
    Zaczątek nowej galerii - http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...03-0-0-0-0.php

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Po pierwsze jeden z biegunów dyskutowanej alternatywy nosi znamiona pełnej nowości, więc "ale" wydaje się uzasadnione.
    Po drugie, może Kolega o tym nie słyszał, ale jest coś takiego jak rynek. I ten rynek sprawia, że jeden z istotnych parametrów starego 5D ulega ciągłemu dostosowaniu do warunków zewnętrznych. Tym parametrem jest cena i cena jest tym czynnikiem, który sprawia, że "ale" jest ciągle aktualne. Dodam jeszcze, że rynek zwykle tak złośliwie ustala ceny, żeby to "ale" nurtowało jak największą liczbę potencjalnych klientów .

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów