pozwól że zacytuję cię jeszcze raz
piszesz o cenie nowej piątki ~10kpln i dalej wiec cena jak za zwykłą - zrozumiałem że ta 'zwykła'=5d a 'niezwykła'=5dmkII
niżej znów piszesz że
chodzi oczywiście o tą 'zwykłą' piątkę
troche jest niespójne to co piszesz - chyba że uważasz róznicę 1,5kpln za nieistotną; wtedy oczywiście jest to logiczne - tyle że dobrze by było takie info dodać
bo za półtora kafla można jakieś uzywane szkiełko okazyjnie kupić lub nówkę jasną stałke
żebyśmy sie dobrze zrozumieli - nie czepiam się tylko lubie jasne wypowiedzi; wystarczy że muszę sie domyślać co myśli moja żona ;-)
micles - jak ci sie nie pali to obserwuj rynek i alledrogo oraz tipów; przyczaj się; później zaatakuj i kup
moim zdaniem najlepszy okres powinien być tuz po wprowadzeniu 5dmkII do sprzedaży - może więc na nowy rok?
jesli mogę doradzić to odradzamkupowania na 'szybciocha' (pomimo moich prowokacyjnych pytań ;-) ); najważniejsze jest to że wiesz że chcesz kupić - czekaj okazji i uderz silnie
widziałem jakie fotki robisz - nie potrzeba ci do tego 21mpix; za niewydaną kase (roznice miedzy zwykłą i nieżwykłą piątką) dołóż do szkła jakie ci zabraknie pozbywając sie cropa bo w fotografii najważniejsze jest
światło
fotograf
szkło
body
karta CF ;-)