kusi mnie to body bo tu i tam chwalą jego matryce. do kiedy to to moze byc produkowane?
kusi mnie to body bo tu i tam chwalą jego matryce. do kiedy to to moze byc produkowane?
Pewnie jeszcze trochę będzie, wciąż nic pewnego w/s terminu wejścia następcy. Ja też się czaję na starą dobrą piątkę.
5D to nie tabletka żeby to łykać
Ale wg aparat wart swojej ceny.
Mordo Ty moja !
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Pewnie, że warto. 5d nadal robi niesamowite foty, a w tej cenie nic go nie przebije w żadnym innym systemie.
Myślę że warto. Myślę też, że pod koniec tego roku będzie nadal w sprzedaży. A ceny mogą być coraz bardziej atrakcyjne - szczególnie po sierpniu 8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jeśli miałbym wróżyć z fusów stawiałbym, że piątka drugiej generacji zostanie podzielona na pełnoklatkowe 3D z ficzerami wprowadzonymi ostatnio+ok 16mpx i na cropowe (x1.3?) 7D do szybkich serii, co może znaczać utrzymanie 5D w ofercie do przynajmniej następnego lata.
To dobry aparat i na rynku nie ma odpowiednika u innych producentów.
C-F-K - forever
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Florek, jak masz ciśnienie na zakup, to łyknij używaną 5-tkę, jak wyjdzie coś nowego to mniej stracisz. Używki w dobrym stanie są teraz w bdb cenie;-)
pzdr
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz