Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: [filippoz] Knockhill Racing Circuit Motocyke & Sidecary

glegola
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wile Zobacz posta
    I w zwiazku z tym nie da sie poprawnie naswietlic zdjec?
    Oczywiście się da, bardzo jasnym szkłem. Albo bardzo rozmazanym zdjęciem. Szkocja to najgorsze miejsce na planecie do robienia zdjęć, chronicznie jest beznadziejna pogoda, W ciągu dna potrafi świecić słońce i padać na zmianę kilka razy. Może jakby robił rawy to coś by się dało poprawić, jednak bez photoshopa lipa. Dziękuję za pytanie i czekam na kolejne.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szkocja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez glegola Zobacz posta
    Oczywiście się da, bardzo jasnym szkłem. Albo bardzo rozmazanym zdjęciem.
    Bez urazy ale poczytaj sobie troche o ekspozycji, jak sie ja ustawia i co na nia wplywa i nie siej dezinformacji... bo ktos poczatkujacy moze to wziac na powaznie.
    Moja galeria na CB
    30D + 40D + Tamron 17-50mm 2.8 + Canon 100mm 2.0 + Canon 50mm 1.4 + Canon 70-200mm 2.8 + 430EX + drobiazgi

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez glegola Zobacz posta
    Oczywiście się da, bardzo jasnym szkłem. Albo bardzo rozmazanym zdjęciem. Szkocja to najgorsze miejsce na planecie do robienia zdjęć, chronicznie jest beznadziejna pogoda, W ciągu dna potrafi świecić słońce i padać na zmianę kilka razy. Może jakby robił rawy to coś by się dało poprawić, jednak bez photoshopa lipa. Dziękuję za pytanie i czekam na kolejne.
    nie no stary rozbawiles mnie, to naprawde chyba bym nie mial zadnego zdjecia na swoim dysku udanego a tymczasem mam ich dziesiatki GB wlasnie ze szkocji, proponuje zaczac od podstaw
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filippoz Zobacz posta
    Mile widziane sugestie na temat ustawień.
    Śmiało iso800 .

Domyślnie

Najlepsze jak dla mnie 2 i 7. Ciasne kadry i cięcia też mi coś nie podchodzą. Przy panoramowaniu możesz zjechać spokojnie do 1/125 będzie większa dynamika i większa GO w przypadku kilku motorów... to wymaga trochę treningu ale da się. Też ćwiczyłem ostatnio na motorkach i to ustawienie jak dla mnie optymalne. Poza tym troszeczkę bym te fotki podostrzył.

Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów