Pokaż wyniki od 31 do 40 z 84

Wątek: 500-1000 packshotów do katalogu ile wziąć ??

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Robgr85 sorry ale dostales kiedys wynagrodzenie w wysokosci 20tys zl(20zl x 1000)? Nawet za dwa miesiace pracy? Jesli tak to gratuluje.

Litosci, zyjemy w kraju ktorym 70% ludzi zarabia kolo 2 tys miesiecznie. Taka firma piszaca do fotografa amatora (bez obrazy, to nie ma byc negatywne okreslenie) zapytanie o koszta pewnie nie posiada takiego zaplecza finansowego o jakim tutaj mowicie. Gdyby miala uderzyla by do jakiejs mniej lub bardziej powaznej agencji i tam by zaplacila te 30tys zl niczym sie specjalnie nie martwiac.

Mysle ze dla nie-profesjonalisty zarobienie 3-4 tys zl za prace przy czyms co lubi bedzie juz bardzo dobrym interesem. Nawet jeli mialby nad tym siedziec i miesiac. Btw - ja z perspektywy studenckiej dalej utrzymuje ze moglbym takie packshoty trzaskac nawet i za 2 tys miesiecznie(8h dziennie) i bylbym bardzo szczesliwy majac taka prace. Ba - moglbym sie nawet przeniesc sie do innego miasta dla takiej roboty i przez miesiac robic za darmo. A takich amatorow jak ja sa pewnie setki jesli nie tysiace.

By nie bylo - mam warsztat i wiedze wiec argumenty o slabej jakosci prosze sobie darowac
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 28-06-2008 o 01:27

Uprawnienia umieszczania postów