Może w końcu dochodzimy do jakiegoś porozumienia. To Ty i Mellan naskoczyliście na mnie jak wspomniałem o ZUS chociaż nie ja wywołałem ten temat (patrz post nr 45). Ja włączyłem sie do dyskusji bo nie przemawia do mnie argument typu: "wiesz ile kosztuje sprzęt i oprogramowanie". Sam prowadzę działalność ( nie związana z foto ) i przeżyłem nie jedne negocjacje w obie strony jako zleceniobiorca i zleceniodawca. Uwierz mi zleceniodawce nie obchodzi czy zrobisz to nowym 1D czy starym 300D jego interesuje rezultat zrobiony na czas i to było sedno mojej pierwszej wypowiedzi.
Do autora tematu. Chyba nie łudzisz sie że jesteś jedynym do kogo sie zwrócili. Na pewno najpierw zorientowali sie po firmach które zajmują sie tym od dawna ile takie coś kosztuje i raczej na pewno to co usłyszeli zwaliło ich z krzeseł (tak wnioskuję po kwotach jakie padały w tym temacie) teraz szukają najtańszej opcji. Możesz łatwo sie wymigać od kwoty jaką podałeś jeśli tylko to napisałeś w odpowiedzi i jeśli oni nie podali konkretnych warunków a tylko że chodzi o 1000 zdjęć.