Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: 500-1000 packshotów do katalogu ile wziąć ??

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Mam prośbę znakomicie znam Case'a Jarvisa i naprawdę człowiek o jego renomie nie ma nic współnego ze mną wiec prosze nie porównoj mnie do niego ok ?? bo to taka niemała różnica a jak chcesz robić porównania na zasadzie fotograf światowej sławy w fotografii reklamowej pracujący dla największych koncernów i mnie to chyba troche nie na miejscu co ???? on już poprostu ma za co się cenić... pozatym jego ilość sprzętu nie zmieściła by się w moim skromnym pokoju... Każdy z nas robi co lubi mam nadzięję ja lubię fotografię i widzę ze jak policzyłem 4000 zł za 1000 fotek to się wielki szum zrobił na forum mam nadzieję naprawdę panowie że zarabiacie tak jak ktoś tu napisał po 250000 zł za kilka fotek też bym tak chciał naprawdę ale narazie czekam na odpowidż z tej firmy i mam nadzieję że zwróci mi sie aparat itp i będę mógł kupić soie coś nowego żeby kontynuować moją pasję bo o to niby tutaj chodzi prawda ??
    Nikt tutaj nikomu niczego nie zabrania ani nie narzuca. Możesz zrobić te zdjęcia za jakąkolwiek kwotę która Ciebie satysfakcjonuje, nawet za darmo w celu rozbudowania portfolio i poszerzenia kontaktów. To jest Twoja sprawa. Zakładając wątek i pytając ile wziąć za zdjęcia dostałeś różne odpowiedzi, zaczynając od osoby która mówi nie bierz wiele, bo zlecenie może Ci gwizdnąć sprzed nosa jakiś student, do takich które odsyłają do cennika zpafu. Według mnie stawka jaką sobie zażyczyłeś jest poniżej średniej za takie zlecenia. W międzyczasie ktoś podał, górne granice cen zdjęć w branży fotograficznej. Ktoś pisał że nie możliwe iż ktoś tam tyle skasował za zdjęcia, czy to nie błąd w druku itd. M.in. ja odpisałem na jego post. To nie było porównanie Chase Jarvisa do Ciebie. Nigdzie też nie napisałem że tyle zarabiam.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 28-06-2008 o 00:59
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów