Zadzwonił do mnie gość i powiedział 500 1000 fotek ale ile artykółów nie mówił generalnie to są elementy metalowe typu śróbki itp itd także niewiele z tym walczenia i tak maxymalną kwotę liczę w złotówkach za sztukę tylko jeszcze myśle ile![]()
Zadzwonił do mnie gość i powiedział 500 1000 fotek ale ile artykółów nie mówił generalnie to są elementy metalowe typu śróbki itp itd także niewiele z tym walczenia i tak maxymalną kwotę liczę w złotówkach za sztukę tylko jeszcze myśle ile![]()
To jeszcze zalezy jakiej wielkosci jest to firma - jesli duza i powazna to mozesz powalczyc - jesli niewielka to mysle ze nie ma co spodziewac sie kokosow.
Myślę że dość duża zaopatrują churtownie w tego typu materiały
Skoro to jakies srubeczki, to rzeczywiscie nie dostaniesz za fotke duzej kasy, ale imho robienie za 2-3zl/zdjecie tez jest przegieciem (tyle, ze w druga strone).
Melan, wszystko jest jasne, ja zapytalem tylko o te opony - bo takie zlecenia tez moga byc w rzeczywistosci i tutaj to chyba jakies studio by bylo potrzebne - niemałe chyba:-) I wowczas stopien trudnosci z pewnoiscia bedzie wiekszy, pomijajac fakt ze trzeba te opony jakosc przeniesc (a gdyby ich bylo ze 100 szt. jak w katalogach firm oponiarskich
![]()
).
40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R
ja mam namiot bezcieniowy o wymiarach 150x150x150 cm. Mała opona traktorowa (powiedzmy przednia) się zmieści. Ja bym nie zszedł za tą robotę poniżej kwoty ok 600-700 zł za dzień pracy. (oczywiście zależy to też od tego czy masz do zapłacenia ZUS czy na umowę-zlecenie pojedziesz)
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
No i odpisałem 3 zł netto zobaczymy co się będzie działo....
3 zl za zdjecie ??? czy to zart ?? ludzie cencie sie troche...