Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 84

Wątek: 500-1000 packshotów do katalogu ile wziąć ??

Domyślnie

Zadzwonił do mnie gość i powiedział 500 1000 fotek ale ile artykółów nie mówił generalnie to są elementy metalowe typu śróbki itp itd także niewiele z tym walczenia i tak maxymalną kwotę liczę w złotówkach za sztukę tylko jeszcze myśle ile

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

To jeszcze zalezy jakiej wielkosci jest to firma - jesli duza i powazna to mozesz powalczyc - jesli niewielka to mysle ze nie ma co spodziewac sie kokosow.

Domyślnie

Myślę że dość duża zaopatrują churtownie w tego typu materiały

Bywalec
    Miasto
    Wawa-Szmulki

Domyślnie

Skoro to jakies srubeczki, to rzeczywiscie nie dostaniesz za fotke duzej kasy, ale imho robienie za 2-3zl/zdjecie tez jest przegieciem (tyle, ze w druga strone).

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    ... Jak to nie są opony traktorowe, a jakaś drobnica to warto się zastanowić.
    Ciekawe czy sa takie namioty bezcieniowe gdzie sie zmiesci opona od traktora
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
    Ciekawe czy sa takie namioty bezcieniowe gdzie sie zmiesci opona od traktora
    Mówiąc o oponach, chciałem powiedzieć w pewnym skrócie o stopniu trudności w mieleniu tych planów. Z doświadczenia wiem, że szybciej się fotografuje np. bukieciki, a zdecydowanie dłużej schodzi przy drzewach. Autor nie informował wcześniej o śrubkach
    C-F-K - forever

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Mówiąc o oponach, chciałem powiedzieć w pewnym skrócie o stopniu trudności w mieleniu tych planów. Z doświadczenia wiem, że szybciej się fotografuje np. bukieciki, a zdecydowanie dłużej schodzi przy drzewach. Autor nie informował wcześniej o śrubkach
    Melan, wszystko jest jasne, ja zapytalem tylko o te opony - bo takie zlecenia tez moga byc w rzeczywistosci i tutaj to chyba jakies studio by bylo potrzebne - niemałe chyba :-) I wowczas stopien trudnosci z pewnoiscia bedzie wiekszy, pomijajac fakt ze trzeba te opony jakosc przeniesc (a gdyby ich bylo ze 100 szt. jak w katalogach firm oponiarskich ).
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

ja mam namiot bezcieniowy o wymiarach 150x150x150 cm. Mała opona traktorowa (powiedzmy przednia) się zmieści. Ja bym nie zszedł za tą robotę poniżej kwoty ok 600-700 zł za dzień pracy. (oczywiście zależy to też od tego czy masz do zapłacenia ZUS czy na umowę-zlecenie pojedziesz)
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Domyślnie

No i odpisałem 3 zł netto zobaczymy co się będzie działo....

Domyślnie

3 zl za zdjecie ??? czy to zart ?? ludzie cencie sie troche...

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów