Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 84

Wątek: 500-1000 packshotów do katalogu ile wziąć ??

Bywalec Awatar My Nick
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Podaj choć jeden cytat gdzie podaję ile takie zlecenie jest warte. Mi chodzi o argument wartości sprzętu na jakim się pracuje. Dla zleceniodawcy liczyć się będzie i tak rezultat końcowy.
    Canon EOS 400D Canon 17-55 f2,8 IS USM Canon 70-200 f2,8

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Po co ci podawać skoro się wykłócasz. Najprawdpodobniej masz świetną orientację w cenach...
    Z tego typu "fachowcami" nie sensu jakakolwiek rzeczowa dyskusja.
    I nie mówię "pozdrawiam", bo krew psujesz nie będąc w temacie.
    C-F-K - forever

Bywalec Awatar My Nick
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

A ja pozdrawiam.
    Canon EOS 400D Canon 17-55 f2,8 IS USM Canon 70-200 f2,8

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez My Nick Zobacz posta
    A ja pozdrawiam.
    Żeby mieć ostatnie słowo?
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Domyślnie

Czy ja sie myle czy znowu sie zaczyna przekrzykiwanie ??

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Chyba to końcówka. Status Quo.
    C-F-K - forever

Domyślnie

tak sobie teraz myślę że jak sie zgodzą na zlecenie to chyba zajmie mi to z dobre 10 dni więc chyba nie będę wybierał żadnej opcji żeby do nich jechać i tam focić...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soundman Zobacz posta
    tak sobie teraz myślę że jak sie zgodzą na zlecenie to chyba zajmie mi to z dobre 10 dni więc chyba nie będę wybierał żadnej opcji żeby do nich jechać i tam focić...
    albo poprostu policz sobie dodatkową kwotę za dojazd. Mam nadzieję, że ta firma nie popatrzy na Ciebie jak na amatora ze względu na cenę jaką podałeś. Jeśli napiszą do jakiegoś innego fotografa że dałeś kilka razy niższą cenę, to miej nadzieję że ten nie odpisze czegoś z podobnym przekazem (może mój tekst nie jest najlepszy jakościowo, ale poświęcając na to trochę czasu możnaby to ładnie doszlifować):

(...) może zadać Pan sobie pytanie dlaczego każdy szanujący się dyrektor dużej firmy jeździ markową limuzyną, skoro mógłby kupić kilka razy taniej poczciwego Poloneza? Dlatego, ponieważ stare przysłowie 'jak Cię widzą tak Cię piszą' ma w sobie coś uniwersalnego, wizerunek jest bardzo ważny. Jakość oraz niezawodność także się liczą. Może Pan zapłacić mniej u konkurencji. Jeśli okaże się że zdjęcia będą niskiej jakości (bądźmy szczerzy - jakość kosztuje), może się znacząco obniżyć ilość transakcji zawartych przez Pańską firmę, czego Panu nie życzę. Nasze stawki są wyższe, ale ma Pan gwarancję wysokiej jakości i owocnej, w pełni profesjonalnej, satysfakcjonującej współpracy. Wybór należy do Pana.

Pozdrawiam,
    Jan Kowalski,
    Studio X
    jeszcze odnośnie nieznanej firmy która chce współpracować z Tobą. Sprawdź w jakiej domenie był adres email nadawcy, może się okazać że to tylko jakiś 'student' chciał wybadać rynek, bo miał opcję podobnego zlecenia celem wakacyjnej pracy...

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 28-06-2008 o 23:58
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Poza tym wszystkim...śrubki. Jak to cholera focić? maleństwa 5x30mm. Zwyczajnie tak gdybam wczuwając się w zlecenie soundmana.
    Wieszać na czymś? Ma ktoś takie doświadczenia?
    C-F-K - forever

Domyślnie

Tak wiesz napisałem wyrażnie cena zdjęć nie obejmuje kosztów transportu ani wyjazdu nie uśmiecha mi się poprostu siedzieć tam i klepać fotek wole na spokojnie w domu

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów