Dzieki wielkie. Pytalem sie o niego bo wydal mi sie jakis inny niz ten co teraz sprzedaje Canon (4-5,6). Ale skoro tak mawiaja to nie bede sie czepial tego ustrojstwa
Pozdro
Jarek
Dzieki wielkie. Pytalem sie o niego bo wydal mi sie jakis inny niz ten co teraz sprzedaje Canon (4-5,6). Ale skoro tak mawiaja to nie bede sie czepial tego ustrojstwa
Pozdro
Jarek
Bawilem sie i 75-300 (kiepski) i jego wersja z IS (jeszcze gorszy - jakosc, powolnosc, tylko IS w nim w miare dzialal).
Teraz chwilke mam Sigme 70-300 i wprawdzie nadal twierdze ze Canon 100-300 lepszy to jednak ta Sigma jest na pewno lepsza od obu Canonow 75-300 a i namiastka makro w niej calkiem mila 8)
Vitez, czy to jest "Twoja" Sigma z podpisu?Zamieszczone przez Vitez
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57098085
Kurde jest tyle oznaczeń modeli, czasami różnią się jedną literą.
Szukam czegoś długiego tak do 300mm, 75-300 Canona jest do d... bo jest nieostry.
Jak w Sigmie z AF? Czy jest porównywalny do Canona USM?
Pozdr
Sporo wolniejsza i sporo glosniejsza. W tej Sigmie (70-300 APO Super Macro II) AF jest zdecydowanie gorszy od Canonowskich USM... ale i tak nie az tak wolny jak w 75-300 IS (ktory niby ma USM :O ).Zamieszczone przez b'Art
Aha ta moja Sigma to nie ta co podajesz link na Allegro, ale prawie ta sama. Ta co podajesz to nowsza wersja - DG czyli zoptymalizowana niby pod dSLR ... ale ja i tak na swoja nie narzekam![]()
Bo to niestety jest Micro USM :-?Zamieszczone przez Vitez
Jeszcze jedno pytanie do Sigmowców, powiedzcie mi jak z ostrością powyżej 200mm?
Bo z canona 75-300 mam straszne mydło
W secie z 300D