Dla mnie to nie jest preview, tylko alpha... bardzo, bardzo wczesna alpha dodamZamieszczone przez Kolaj
Które? bo chyba nie forum Bibble?Zamieszczone przez Kolaj
Ja tam poza zachwytami garstki fanatyków widzę co parę minut kilka nowych postów z bugami
A tak serio: mnie rozczarowała przede wszystkim szybkość działania interfejsu. To trochę kicha, że w natywnym (Linux), nowy programie, reklamowanym wszem i wobec jako najszybsze co się rusza, UI działa mi wolniej niż CaptureOne 3.5 na emulowanym Windowsie
Natomiast jedną rzecz trzeba im przyznać: przetwarzanie zdjęć w trybie batch jest błyskawiczne, jakakolwiek konkurencja zostaje o kilka okrążeń w tyle. Co więcej, jakość outputu jest przy tym bardzo dobra, o ile wręcz nie najlepsza z tego, co do tej pory widziałem. I tym razem naprawdę ;-), nie tak jak w B4 które w reklamach miało "best quality ever", a w rzeczywistości... ;-)
Póki co jestem mocno zawiedziony, liczyłem na w końcu solidny, szybki workflow pod czystym Linuxem. Ale będę obserwował
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A, i jeszcze coś: ta alpha Bibble to pierwszy przypadek kiedy interpretacja WB przez program niezależnego producenta podoba mi się bardziej, niż oryginał z JPG/zrobiony w DPP![]()