Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Bibble Pro a Lite

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Mam pytanie trochę w temacie trochę nie, często jestem zmuszony do zdjęć na dużych iso czasem i 6400, potrzebuje maxymalnie mocnego od szumienia, z tego co słyszałem najlepszy jest, a raczej ma najlepsze opinie noise ninja, ale nie ma profilów do mojej 50d poza tym to dopiero na jpgach działa. Kozystam z PSa CS3 i dość słabo odszumia RAWy, miałem okazje korzystać ostatnio z bibble i bylem mocno zaskoczony, czy istnieje możliwość odpalenie RAWa z 50d przez bibblepro?

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elvis_biker Zobacz posta
    Mam pytanie trochę w temacie trochę nie, często jestem zmuszony do zdjęć na dużych iso czasem i 6400, potrzebuje maxymalnie mocnego od szumienia, z tego co słyszałem najlepszy jest, a raczej ma najlepsze opinie noise ninja, ale nie ma profilów do mojej 50d poza tym to dopiero na jpgach działa. Kozystam z PSa CS3 i dość słabo odszumia RAWy, miałem okazje korzystać ostatnio z bibble i bylem mocno zaskoczony, czy istnieje możliwość odpalenie RAWa z 50d przez bibblepro?
    Spróbuj odszumiacza firmy Nik Software Dfine 2.0. W moim przekonaniu, dla mnie efekty są najlepsze.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elvis_biker Zobacz posta
    Mczy istnieje możliwość odpalenie RAWa z 50d przez bibblepro?
    Niestety nie. 50D będzie prawdopodobnie obsługiwany w nowym Biblbe 5, tylko nie wiadomo, kiedy on się pojawi. Miał się pojawić do końca ubiegłego roku, ale mają kolejną obsuwę

Długi czas używałem Bibble 4 Pro i byłem bardzo zadowolony. Jednak muszę uczciwie przyznać, że jego funkcjonalność w porównaniu do obecnej wersji ACR jest mizerna. Pewnie nowa wersja trochę podgoni, ale sądząc z pokazywanych przez Bibble filmików, to chyba jednak nie przegoni.

Co do odszumiania, to Bibble używa właśnie Noise Ninja, więc ten soft jak najbardziej odszumia rawy a nie tylko jpg-i.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Niestety nie. 50D będzie prawdopodobnie obsługiwany w nowym Biblbe 5, tylko nie wiadomo, kiedy on się pojawi. Miał się pojawić do końca ubiegłego roku, ale mają kolejną obsuwę
    Taak... Duke Nukem Forever Miało być na mur do końca 2008. Kolejny (przesuwany już ponad dwa lata) termin to "Do końca stycznia będzie public beta preview. Ale tym razem już na 100%, naprawdę" Lektura ich forum to super rozrywka

Mi B4 nie podpasowało interfejsem i szybkością interfejsu - daaleko w tyle za C1. Ale gdyby wersja 5 była pod tym względem choć taka sama...

Uprawnienia umieszczania postów