Ostatnio edytowane przez gushman ; 05-09-2008 o 13:43
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
Wszystko fajnie, tylko czemu tak te zdjęcia pokiereszowałeś obróbką ?
oto odpowiedz na Twoje pytanie http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=157
Are you brave enough?
Może jeszcze będą chcieli sprzedawać te "********e" fotki![]()
Pewnie się boją że my "swoimi małpami" zrobimy lepsze foty....
dla tego tam nas nie chcą.
Tak raczej jest na pewno. Dziś wielu "pstrykaczy" zrobiłoby lepsze foty niż niejeden rzekomy profesjonalny-zawodowiec![]()
Ja sie zastanawiam caly czas czy jakos nie przemycic fotoJakies pomysly
![]()
stado gołębi pocztowych
a tak poważnie to jak będzie im bardzo zależało to i tak się nie wniesie a jeżeli już to jak wyjmiesz jakieś tele na trybunach to i tak cię wypatrzą oczywiście jak będą tego pilnować a może to być dosyć łatwe, przecież miejsca są siedzące i wszystkich elegancko widzą.
Ale cóż bądźmy dobrej myśli i może to co się słyszy to tylko niedomówienia i pozwolą wnieść lustro i może jakieś 200mm.
nie mam miejsc siedzacych, stajace d3. wiec moze tlum zniweluje widocznosc ochrony.
Plan taki ze chwile popatrze czy ostro trzepia.