Pokaż wyniki od 1 do 10 z 242

Wątek: Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GaGacek Zobacz posta
    Pani Aleksandra Zarychta powiedział mi że (prasowym) wolno wsiąść aparat (lustro) na ramię ale już bez super teleobiektywu acz tu za wyrazie się nie określiła, a ochrona może to różnie interpretować.
    Dwa mówiła "o siedzeniu na dupie" i nie zasłanianiu innym widoków. Trzeba się wybrać na trening w piątek i zobaczyć co się będzie działo i jak to będzie wyglądało.
    Co do świateł to chyba będzie wybitnie jasno, mieszkam na Gocławiu szperacze sięgały chen chen wysoko i daleko, a łunę było widać znad bloków.
    mialem podobne informacje od pani aleksandry w dniu przyznawania akredytacji. mam prasowke - pytalem o sprzet foto, to odpowiedziala, ze nie, bo bede zaslaniac. ale jak pytalem o to, czy beda konfiskowac, to powiedziala, zeby dopytac na treningach. widze, ze sie wyjasnia powoli.

poza tym do dyspozycji jest jeszcze centrum mediowe. prasie nie beda mysle konfiskowac niczego.

a tak de fakto, to jesli bedzie jasno (a ma byc wybitnie jasno), to body+135 i szklo na szeroki kadr i mi nic wiecej nie potrzeba
    jesli jednak bedzie ciemno, to i tak bez lamp nie ma co tam wchodzic z aparatem
    Ostatnio edytowane przez merger ; 03-09-2008 o 23:37
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Uprawnienia umieszczania postów