Strona 13 z 25 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 242

Wątek: Red Bull X-Fighters Super Session Warsaw

Początki nałogu Awatar TomekS
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Czytał ktoś regulamin:
    http://www.ticketpro.pl/data/editor/...IN_IMPREZY.pdf ?
    Nie wolno wnosić aparatów fotograficznych :-( Po co mi bilety...
    5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
    Zdjęcia -> http://smolarek.info

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomekS Zobacz posta
    Czytał ktoś regulamin:
    http://www.ticketpro.pl/data/editor/...IN_IMPREZY.pdf ?
    Nie wolno wnosić aparatów fotograficznych :-( Po co mi bilety...
    Przecież nic tam o aparatach nie ma, zresztą ktoś juz wcześniej w tym wątku sprawdził u organizatorów i pisał że można...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Początki nałogu Awatar TomekS
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Przecież nic tam o aparatach nie ma, zresztą ktoś juz wcześniej w tym wątku sprawdził u organizatorów i pisał że można...
    Czytałeś?
    Jest wprost napisane że NIE WOLNO wnosić aparatów fotograficznych.
    5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
    Zdjęcia -> http://smolarek.info

Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomekS Zobacz posta
    Czytałeś?
    Jest wprost napisane że NIE WOLNO wnosić aparatów fotograficznych.
    A gdzie konkretnie ? Bo widzę tylko statywy do aparatów/kamer i punkt niżej - kamery...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    A gdzie konkretnie ? Bo widzę tylko statywy do aparatów/kamer i punkt niżej - kamery...
    Kolega TomekS dobrze się doczytał w regulaminie, że nie wolno wnosic aparatów fotograficznych. W punkcie 4, podpunkcie i jest wyraźnie napisane:

"Wnoszenie aparatów fotograficznych, sprzętu nagrywającego, wskaźników laserowych oraz alkoholu na teren imprezy jest niedozwolone"
    Canon EOS-1D MarkII / Canon EOS-60D / Sigma 70-200mm f/2.8 / Canon 17-40L f/4 / Canon 430EX

Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Prawda, przeoczyłem... Ale zobaczcie to http://canon-board.info/showthread.p...ery#post511940
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Domyślnie

Witam wszystkich
    No tak jakaś pani sobie napisała że można ale dla ochrony to co mają na papierze to podstawa i tego raczej będą sie trzymać, jestem w szoku.
    Naprawdę zastanawiam się czy nie oddać biletu.
    A co do akredytki to kolega dostał ALE... zasugerowano mu żeby nie biegał za bardzo i nie przynosił szkła "pro" jakieś 300mm< bo niema co stwarzać nieprzyjemnych sytuacji. Ogólnie red bull ma kilku swoich ludzi od fot i mają to gdzieś.

Bywalec

Domyślnie

Dziwnie ten regulamin napisali. Też za pierwszym razem przeoczyłem info o aparatach. Może ta pani wiedziała co mówi i jednak będą wpuszczali z aparatami. z drugiej strony chyba lepiej nie ryzykować bo w razie czego strach oddać taki drogi sprzęt do przechowalni.
    Canon EOS 50D + 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + 50mm f/1.8 + 580EX II

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

własnie jestem po telefonie do RedBulla i pani była zaskoczona ze jest taki zapis w reg. - ma informacje o możliwosci wnoszenia aparatów przekazać do Ticketpro.

ten @ jest jak najbardziej aktualny ale co z tego jak Kolo w ochronie ma Regulamin z punktem "4i" - możesz mu naskoczyć i tak ciebie nie wpuści bo dla niego jest ważny papier

dla wytrwałych
    zadzwońcie do Redbula prosząc z panią ktora podpisała się na @ może zmienia zapis w regulaminie
    nie chciałbym oddawać sprzętu za kilka tysi do depozytu gdzie kolo zarabia mniej niz wart jest sprzęt jednego amatora fotografii

Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Daniell Zobacz posta
    Dziwnie ten regulamin napisali. Też za pierwszym razem przeoczyłem info o aparatach. Może ta pani wiedziała co mówi i jednak będą wpuszczali z aparatami. z drugiej strony chyba lepiej nie ryzykować bo w razie czego strach oddać taki drogi sprzęt do przechowalni.
    Jakbym miał zgadywać to użyli jakiegoś standardowego template'a i też przeoczyli info o aparatach...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Strona 13 z 25 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów