Przyglądając się bliżej logice myślenia lasek z redbulla, wnioskuję, że połączenie żużla z lotnictwem właśnie byłoby ideałem dla przyznania akredytacji foto na tę imprezę.![]()
Przyglądając się bliżej logice myślenia lasek z redbulla, wnioskuję, że połączenie żużla z lotnictwem właśnie byłoby ideałem dla przyznania akredytacji foto na tę imprezę.![]()
"Cena:
Bilety już tylko w punktach sprzedaży! 250 zł, 600 zł"
http://www.ticketpro.pl/pl/akcja/szczegoly/965/
Wie może ktoś co to za bilety po 250 zł ? te po 600 zł to wiem, że full wypas + kieliszek i zakąska![]()
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
Po 250 zapewne bez kieliszka i zakąski....;-)
Skąd taka cena!???) (sic)
Wydaje mi się że bilety tańsze mogą być lepsze, np. miejsca bliżej bandy.
Ale może się mylę. Wszystko okaże się na sesji treningowej.
Dzwoniłem jeszcze i błagałem, ale nie pomogło.Być może lepsze byłoby błaganie na kolanach przy użyciu połączenia video.
Cóż, może wybiorę się na sesje treningowe, przynajmniej światło będzie łatwiejsze.
Przecież na tych treningach też muszą skakać. Władysław Komar na treningach rzucał kiedyś rekordy świata.
![]()
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
nom mi przyznali akredytacje i kazali wybrać jaką chcę czy foto czy prasową ;-D...Pozdrawiam no i do zobaczenia))))))
Radość innych jest również moją radością (x 100) jakże się sieszę i gratuluję ;-)
niektórych sami się pytali jaką akredytację, a niektórym nawet błaganie nie pomogło
to jest sprawiedliwość :razz:
ogolnie dziwny sposob przydzielania akredytacji i w ogole wydzielenie sektorow dla prasy i foto raczej nie jest wedlug mnie trafionym pomyslem. ale zobaczymy w praniu.
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
Starałam się o dwie akredytacje, ale ze względu na to, że liczba miejsc jest ograniczona kazano mi wytypować jedną osobę, ogólnie cieszę się że w ogóle przyznali chociaż jedną mojemu portalowi.
To czyli jak to z tymi miejscami jest prasa siedzi w C2 a Foto może biegać po wszystkich sektorach?
Ogólnie to ładny bałagan tam mają w tym Red Bullu, dostałam pierwszego meila o potwierdzeniu przyznania akre a 20 minut nadszedł drugi o treści że nie mogli przyznać akre ze względu na ograniczoną ilość miejsc. Ale na szczęście się wyjaśniło...
Pozatym może ktoś wie gdzie aftaparty?
pozdroo i do zoba![]()
foto ma tez wydzielony sektor. miejsca stojace.
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB